Пет декара частен парк за Вашето дете в жилищен комплекс от затворен тип „Марица Гардънс“… или, ако искате детето Ви да изживее своето „синьо лято“ и безгрижното детство на връстниците си от 80-те, то търсенето на нов дом задължително минава през „Марица Гардънс“.

Представете си място, което позволява игри на воля, далеч от опасния трафик на забързаното ежедневие, където Вашето дете  се забавлява свободно, радва се на развлекателни игри до късно вечерта, без да се притеснявате за неговата безопасност, а Вие се наслаждавате на заслужена почивка след края на работния ден.

Представете си как Вашето дете играе в парка на комплекса, докато Вие необезпокоявани вечеряте с приятели или просто релаксирате с любимото си питие на просторната тераса на апартамента си.

А сега спрете да си представяте и елате в „Марица Гардънс“ или,  както си седите пред компютъра,  кликнете върху www.maritzagardens.com.

Спрете да си представяте и да разглеждате картинки на несъстояли се проекти, елате и заживейте в прекрасната реалност, наречена „Марица Гардънс“.

Това, което предлагаме, не е обещание за проект или намерение. Жилищен комплекс „Марица Гардънс“ е реалност!

Елате и вижте! Вие ще го харесате, а детето Ви ще иска да остане!

Построени и въведени в експлоатация (с акт 16), в рамките на комплекса, към януари 2018 г. са 17 блока.

Потопете се в зеленината на  реални снимки от „Марица Гардънс“ на вече изградените структури на комплекса и парка, както и такива на сградите в строеж: блокове 15, 16, 19а, 19б – www.maritzagardens.com