Ако сте съгласни, че локацията определя стойността на един имот, можете да се запознаете с предложенията за еднофамилни къщи в комплекс "Каса Кубик", който се намира в парк "Отдих и култура". Пандемията промени търсенето на доста хора, които се ориентираха към покупка на къща в селата , в близост до големите градове. Макар и това да е изкушаваш вариант, такъв имот трудно би бил функционален за семейства с деца. Училище, уроци, спортни занимания, социални ангажименти. Всичко това се превръща в проблем, ако семейството живее извън града. 

Новият проект на авторитетната строителна компания "Стройколукс" обаче прави възможно съчетанието на живот сред природата с удобствата на градската среда. 

"Каса Кубик" е затворен комплекс, в който вече са изградени 3 еднофамилни къщи и стартира строежът на още 4. Всяка от къщите е разположена върху парцел от 192 кв. м и разполага със собствен преден двор  с входна алея, две паркоместа и вътрешен двор с веранда. Къщите притежават сутерен и два етажа, в които са разположени кухня, хол, две или три спални и сервизни помещения. 

Комплексът е ориентиран към хората, които търсят спокойна и приятна атмосфера, в напълно запазена, добре защитена природна среда, кристално чист въздух и спокойствие. най- голямото зелено пространство в Пловдив - парк "Отдих и Култура" е прекрасно място за постоянно живеене и отглеждане на деца.

Идеята на инвеститора е човешката намеса да не наруши, а плавно да се слее с изключителните дадености на терена,  да се извърши минимално застрояване и изгради перфектна инфраструктура, така че собствениците да повишават стойността на инвестицията си в годините. 

"Каса Кубик" е на минути от от центъра на града, като до него водят два големи булеварда - "Пещерско шосе" и "Шести септември". Благодарение на ниската плътност на застрояване, дизайна от изчистени и прави форми , комплексът осигурява на обитателите си спокоен и качествен живот далеч и едновременно близо до натоварената градска среда. В непосредствена близост е Гребния канал, много спортни съоръжения, няколко големи болници, добри училища и хипермаркети. 

В момента еднофамилните къщи се продават на изключително атрактивна цена от 137 хиляди евро, което означава, че цената на квадрат е 710 евро. Инвеститорът предоставя възможност и за финансиране на покупката през банка.

Информация за комплекса можете да получите на телефон 0876 79 79 79 и 0879 04 04 04.