„Умно място с умни хора” е посланието на новата маркетингова стратегия на  Българската агенция за инвестиции за позициониране на България като дестинация за бизнес. В нея се залага на невероятната природа, на 14- вековното културно наследство и на качеството на човешкия ресурс. 

Същият е и фундаменът, на който инвеститорите на Regatta Park West  стъпват , започвайки строежа на жилищен комплекс от ново поколение в Пловдив. Доста преди пандемията от коронавирус, те са наясно, че краят на големите жилищни мастодонти идва и  бъдещето е на малки зелени комплекси, които предлагат високо качество на живот. 

Още при покупката на терен, избират най- зеленото място в Пловдив - Гребната база. Парцелът от 4 декара, върху който е разположен 5 -етажния комплекс, е на метри от Гребния канал. Бутиковият жилищен комплекс е с изглед към Гребния канал и Родопите. Състои се от 3 жилищни секции, като най- високата е 5 етажа. Бутиковата сграда е проектирана от арх. Радко Тодоров. Та е енергоефективна, с луксозни общи части, а фасадата е с елегантна и изчистена визия. 

В жилищните секции са разположени 78 апартамента, като квадратурите  на жилищата са от 52 кв.м до 220 кв. м..  Функционални етажни разпределения, могат да бъдат адаптирани към изискванията на клиента, ако жилището е закупено сега, казва Рамес Сааде, мениджър Бизнес развитие в Platinum Invest Holding. 

Regatta Park West е един от първите комплекси в Пловдив, чиито обитатели ще имат  собствен двор. Лично пространство от 15 до 58 квадрата пред апартамента си, оградено с жив плет, ще притежава всеки  от собствениците на апартамент на партерен етаж. Проектът предвижда част от тези жилища да са на два етажа, което ще предостави по-голям обем жилищна площ на обитателите им. 

Предимствата на новия комплекс са непосредствената му близост до Гребната база, гарантираната възможност, че пред сградата няма възможност да бъде издигната друга постройка и обитателите на жилищата в него ще се наслаждават на гледката към канала дълги години. 

Инвеститорът залага на материали от най- високо качество. Фасадата ще бъде с камена облицовка "Cembrit Patina" , покривът е с паро и топлоизолация , като целият е защитен със специален минерален слой. При дограмата строителят залага на световната марка Schuco, електрическата система и таблата са "Legrand", "Schneider" и "Noark" , а асансьорът е висок клас. Сигурността на обитателите е гарантирана, тъй като целият комплекс ще бъде с контрол на достъп  и камери във  вътрешните части и периферията на комплекса.

Regatta Park West  ще разполага с достатъчно голямо подземно и открито паркиране в допълнение към подземни изби и складови помещения. 

Комплексът е инвестиция на един от големите строителни холдинги в Ливан - Platinum Invest Holding под тепетата.   Regatta Park West  дава заявка за една от най- елегантните и  стилни жилищни сгради, като проектът  се реализира  съвместно с пловдивското архитектурно бюро "Ер Те Консулт"  и международното студио "Бюро Интернешънъл". В напреднал етап на строеж е и ще бъде приключен през 2021 година.

Пълна информация за комплекса можете да получите на тел. 0888 888 856. 

Инвеститор за имотния пазар в Пловдив: Клиентите вече търсят големи жилища, искат да плащат за качествоRegatta Park West е един от малкото проекти под тепетата готови да отговорят на новата реалност