До края на септември приключва грубия строеж на една от най- елегантните жилищни сгради в Пловдив, съобщиха инвеститорите от "Platinum Invest Holding". През октомври Regatta Park West ще разполага и с Акт 14. 

Сградата, която се отличава с изчистена архитектура и интериор на световно ниво, се намира в сърцето на Гребната база, на метри от Гребния канал. С възможност за избор на изглед към Гребния канал и Родопите, бутиковият комплекс е една от най- атрактивните възможности за покупка на жилище или инвестиция в момента на пазара. Премиум клас проектът предлага избор на хора с високи изисквания към стандарта на живот. По време на коронакризата много хора преосмислиха начина си на живот и търсят дом в чиста среда, близо до природата, с по-голямо жизнено пространство. 

В трите жилищните секции са разположени 93 апартамента, като квадратурите  на жилищата са от 39 кв.м до 190 кв. м.  Функционални етажни разпределения, могат да бъдат адаптирани към изискванията на клиента, ако жилището  се закупи преди Акт 14.

Бутиковата сграда е проектирана от арх. Радко Тодоров. Та е енергоефективна, с луксозни общи части, а фасадата е с елегантна и изчистена визия. При строителството се използват изключително и само първокачествени материали, при много висок контрол от страна на инвеститора. "Platinum Invest Holding" от години работи на международния пазар и продуктите на компанията са синоним на качество. 

Regatta Park West   е жилищен комплекс в Пловдив, чиито обитатели ще имат  собствен двор. Лично пространство от 15 до 58 квадрата пред апартамента си, оградено с жив плет, ще притежава всеки  от собствениците на апартамент на партерен етаж в бутиковия жилищен комплекс. 

Голяма част от жилищатата  в сградата са ориентиране към парка, а обитателите им освен с красива и реклаксираща гледка, ще се радват и на чист и свеж въздух. 

Комплексът разполага с вътрешен двор със зони за релакс и детска площадка. 

По-голямата част от местата за паркиране и гаражите се намират в подземното ниво на сградата, всеки апартамент разполага със собствено избено помещение. 

Цената на квадрат започва от 800 евро, но от нея ще могат да се възползват само клиентите, които си изберат имот преди Акт 14.

Проектът вече спечели първата си награда, като получи приза за  Най- атрактивна локация в конкурса за инвестиции в жилищни имоти „REI “ 2019, организиран от „Строителство Имоти“.

Купувачите, които  се интересуват, могат да се обадят на екипа за продажби, където ще получат информация и професионална консултация за покупката на жилище. Те могат да се свържат с компанията тел. на 088 888 856 или да посетят сайтът www.platinumburo.com или фейсбук страницата на комплекса https://www.facebook.com/RegattaParkWest/.

 

Ако мислите, че локацията определя непреходната стойност на един имот, то Regatta Park West е вашето място.