Звездните гости в W Club нямат край! И тази седмица на сцената на хитовия клуб ще се качат едни от най-добрите изпълнители в Бългaрия и ще зарадват своите почитатели с големите си хитове. 

Още утре вечер, специално за тематичното черно парти  “Back to Black”, идва невероятната Тита, а заедно с нея пристигат и стрелите на Купидон, както се пее в новата й песен. "Фотошоп" се превърна в хит буквално за броени часове, а почитателите на тийн идолката полудяха по зашеметяващата й визия, която показва във видеото към песента. 

Специално за най-големите си фенове Тита ще изпълни и още свои хитове, които месеци наред разбиваха музикалните класации. Такива са „Антилопа”, „Вуду кукла”, „Късай” и още много други. 

Гост на черното парти ще бъде и пловдивчанинът Иван Петков, известен под псевдонима Dj T-Wet. Той ще застане зад пулта на култовото пловдивско заведение като ще пренесе пловдивчани в друго измерение и ще сътвори истинско и незабравимо шоу.

Големите летни партита на W Garden продължават и в петък вечер, когато едно от най-посещаваните заведения в града ще има специална изненада за посетителите си! Точно в 22 часа на сцената на клуба ще се качи най-обичаният рап изпълнител и продуцент Криско.  Габровският рапър не спира да изненадва почитателите си с хитове. Последната му песен, съвместно със Слави Трифонов „Гледай как се прави” оглави всички музикални класации, като звучи и във всички дискотеки в страната.

Криско ще зарадва всички свои фенове с богата музикална програма, като загатва, че дори вече подготвя ново парче, което ще бъде факт през месец септември.

Той е подготвил толкова горещо шоу, че дори и Слънцето би се изпотило, а Венера би се изчервила. Градусът на купона ще вдигнат и балет „W ladies”, които ще разгорещят още повече нощта.

Ето и снимките от изминалия петък, когато заведението се пръскаше по шевовете, a причината беше зрелищното шоу, което събра заедно трима от най-добрите диджей в страната: