Уникално парти ще се проведе за първи път в града на седемте тепета и в България. Световноизвестният бранд Throwback Thursday ще завладее пловдивското заведение W Club Garden в четвъртък вечер, а пловдивчани ще имат възможността да станат част от него всяка седмица оттук нататък. 
 
 
Диджей Майки Флекс застава зад пулта и ще взриви един от най-посещаваните клубове, като припомни на пловдивчани някои от най-емблематичните песни за последното десетилетие на 20 век. Песни, които всички помним, и които все още са актуални.  
 
 
Notorious BIG, 2Pac, Nas, Puff Daddy, Lil Kim, Lords of the Underground, Das EFX, DMX, Snoop Dog, Dr. Dre и още много други. Ще си припомним и култови танци и стъпки, всички ги помните, нали?
 
Редом до него ще застане и рап звездата Милиони, който апелира всички пловдивчани със специално видео и обещава една незабравима вечер.
 
 
А какво всъщност е Throwback Thursday и защо е толкова популярен?
 
Throwback Thursday е тенденция, която завладява социалните медии през последните 10 години . Всеки четвъртък е поглед в миналото.
 
 
Как работи Throwback Thursday?
 
В четвъртък всеки може да участва в тенденцията Throwback Thursday, като публикува съдържание (обикновено снимка) в сайтове за социални медии като Instagram, Twitter, Tumblr или Facebook, за да напомни за минало събитие, стара снимка или песен .
 
Всичко публикувано трябва да бъде старо, от преди няколко години, до далечното ви детство . Всъщност няма никакви ограничения, и въпреки че може да е забавно да участвате, то наистина дава на хората възможност да научат повече за самите вас .
 
 
Throwback четвъртък е изключително популярна тенденция за Instagram и потребителите често маркират снимките си с разнообразие от хаштагове като #TBT, #ThrowbackThursday или просто #Throwback. Добавянето на тези хаштагове може да помогне на снимките да получат по-голяма експозиция от по-широка аудитория от хора.
 
 
 
В музикалния бизнес и по конкретно в хип-хоп индустрията Throwback Thursday е денят в който се качват снимки на old school изпълнители рапъри, dj-и и песни от 90-те години. В щатите Throwback Thursday е неофициален интернационален old school ден.
 
В заведението W Club Garden започва още от 22 часа и продължава до малките часове на нощта! Заповядайте!