Пловдивчанката Джулиана Гани не успя да запази дълго време любовната си тайна относно кой е новият мъж в живота й. Само ден след като тя призна, че се развежда със съпруга си Станимир Ташев, блондинката публикува снимка, на която позира заедно с новата си изгора. 

Джулиана Гани се развежда, нов мъж се появи в живота йТя сключи брак със съпруга си Станимир Ташев в края на август миналата година

Над въпросния кадър тя написа: "За всички злобни коментари по наш адрес! Ликувайте!". 

Мъжът, който успя да завладее сърцето на сексбомбата се оказа нейният фитнес инструктор, благодарение на когото тя поддържа перфектните си форми. Името му е Илиян Найденов и редом с професията си на треньор, той е и шампион по класически културизъм и през последните 4 години е достигнал титлата на трикратен шампион на България и медалист на Балканския полуостров в състезание между 10 държави. Съвсем наскоро Илиян издаде и първата си книга.

Мъжът, станал ябълката на раздора и причина за развода на "Мис Силикон" също не закъсня със снимка с послание. В личния си профил той публикува кадър, на който е заедно с Джулиана в най-тузарската пловдивска дискотека Мегами клуб и написа: "Никога не е късно да се влюбиш по-силно от всякога! Naydenov’s woman."

Досега тя само загатваше за тайнствения мачо и публикува няколко снимки, на които показа само как държи ръката му. Както вече писахме обаче, Джулиана Гани беше разконсперирана от своите последователи, които забелязаха, че часовникът на новия й възлюбен  е досущ като този на нейния инструктор. 

Фитнес инстукторът на Джулиана Гани ли е новата й любов?Някои от феновете на пловдивчанката забелязаха нещо съществено в снимките й

Любимката от последния сезон на „ВИП Брадър“ и носителка на титлата "Мис Силикон" вече махна фамилията Ташева от имената си във Фейсбук, а след това скри и графата си семейно положение. Тя публикува и хумористична картичка, на която пише: "Тук сме аз и гаджето ми", а на нея няма никой. От своя страна и Станимир смени профилната си снимка във Фейсбук от тяхна обща със своя самостоятелна.