Джулиана Гани се развежда! За това призна самата тя, като публикува снимка с текст в личния си профил. Сексбомбата побърза да сподели и, че в живота й вече има нов мъж, а за него тя загатна с няколко фотоса, на които държи ръката му.

Джулиана Гани се развежда, нов мъж се появи в живота йТя сключи брак със съпруга си Станимир Ташев в края на август миналата година

Към момента пловдивчанката не разкрива кой е тайнствения мачо, който е завладял сърцето й, и който явно е причината за съдбоносното й решение. 

Любопитството на феновете на плеймейтката обаче надделя и някои от тях забелязаха нещо съществено в снимките на блондинката. На кадъра, на който тя държи ръката на новия си любим, се вижда часовник на мъж, който е досущ като този на нейния фитнес инструктор, който през последните месеци се грижи за перфектния външен вид на Джулиана Гани.

Илиян Найденов редом с професията си на треньор е и шампион по класически културизъм и през последните 4 години е достигнал титлата на трикратен шампион на България и медалист на Балканския полуостров в състезание между 10 държави.

Дали по време на честите им срещи между тях е пламнал огъня на любовта все още никой не знае, но плеймейтката едва ли ще успее да издържи още дълго време да бъде така тайнствена.