Джулиана Гани се развежда със съпруга си Станимир Ташев, потвърди самата тя като публикува снимка с отговор отправен към всички нейни последователи в Инстаграм.

"Приятели и фенове,всички ме питахте истина ли е,че се развеждам..Не искам да изпадам в коментари,но бях длъжна да ви кажа истината! Много съм разочарована от този мъж,затова ще дам шанс на друг-много по-стойностен!" - написа пловдивчанката.

Блондинката и Станимир сключиха брак в края на август миналата година, а Джулиана заяви, че ще разкрие подробности след няколко дни.

Любимката от последния сезон на „ВИП Брадър“ и носителка на титлата "Мис Силикон" вече махна фамилията Ташева от имената си във Фейсбук, а след това скри и графата си семейно положение. Тя публикува и хумористична картичка, на която пише: "Тук сме аз и гаджето ми", а на нея няма никой. От своя страна и Станимир смени профилната си снимка във Фейсбук от тяхна обща със своя самостоятелна.

За момента тя не коментира каква е причината за края на връзката им, но според запознати в живота на Джулиана се е появил нов мъж.

Самата Джулиана дори публикува няколко снимки, на които се вижда, че тя лети на крилете на любовта и държа за ръката неизвестен мачо. 

През последната година двамата със Станимир изглеждаха лудо влюбени, това го показаха и във "ВИП Брадър".

Двамата непрекъснато пътуваха и публикуваха влюбените си снимки, с които се превърнаха в една от най-обичаните светски двойки в родния шоубизнес.