Валери Божинов напълно отрече слуховете за раздяла с дългогодишната му половинка - сръбкинята Биляна Дол, научи TrafficNews. Футболистът сподели пред екипа ни, че с Биляна живеят заедно и няма крах в отношенията им. 

На въпросът "Защо са изтрити всичките общи снимки на двойката в социалните мрежи?" Божинов беше лаконичен - "Доколкото знам не сме трили никакви снимки", каза той пред TrafficNews.

Сравнително доскоро звездната двойка не спираше да публикува кадри на които демонстрираха любовта си, а вече няма и една тяхна обща снимка, коментират очевидци.

Николета Лозанова в Дубай с Валери Божинов и БилянаПлеймейтката трогна последователите си със снимка на Валери и дъщеричката им за 1 юни

Гаджето на Валери Божинов изнудвано от хакериИскат 3000 евро, за да върнат профила на Биляна Дол

Припомняме, че професионалната кариера на Божинов също не е в разцвета си. Той напусна Левски преди повече от месец. Вписа се в отбора на сините през зимата, но заради контузия пропусна доста мачове. 

"Тъжно ми е, че напускам Левски. Не ми е приятно, няма какво да крия. Имах голямо желание да помогна на отбора и да се докажа на Петър Хубчев. Чувствах се длъжник на клуба, след като се контузих тази пролет и пропуснах доста мачове.

Именно поради това много се зарадвах, че успях да се разпиша срещу Етър и да помогна на тима да се класира в евротурнирите, където му е мястото. Благодаря на Павел Колев, че ме доведе, както и на Хубчев за искреността, че не му влизам в плановете", каза Божинов пред "Спортал".

Слухове подсказаха, че един от най-коментираните спортисти у нас ще се върне на врачански терен. Засега Божинов отказа коментар по темата.