Николета Лозанова и дъщеря й бяха на почивка в Дубай заедно с Валери Божинов и Биляна, стана ясно от профилите на тях самите. Пътуването е своебразен подарък за малката Никол по случай Деня на детето. Николета публикува снимка на Валери с дъщеря им, с което за пореден път показа, че отношенията им след развода са повече от добри.

"Не ти е нужно да покоряваш света с постижения, когато в прегръдките си държиш целия свят, създаден напълно съвършен, именно от теб самия!", написа плеймейтката под снимката на Божинов с наследницата им.

Кадърът за секунди събра хиляди харесвания и коментари. Недоброжелатели побързаха да попитат къде е Валери-младши и защо Николета е на почивка с бившия си съпруг, дали Биляна е съгласна с това. Малко по-късно коментарите бяха изтрити, а от профила на Биляна стана ясно, че и тя е била с тях на пътешествието.

Биляна и Николета са в близки отношения и често биват засичани в обща компания в столичните заведения. Дългогодишната половинка на Лозанова Ники Михайлов е останал в София за кратките почивни дни, за да тренира с националния отбор, след като подписа нов договор със сините.