Биляна Дол стана поредната жертва на хакери, които й разбиха личния профил в Instagram. Преди нея същият кошмар споходи модела Биляна Йотовска, певицата Ева Георгиева, Моника Валериева и гимнастичката Християна Тодорова.

Любимата на завърналия се в Левски голмайстор Валери Божинов се оплака, че е имала 119 хиляди последователи, но се е примирила с факта, че няма как да възвърне профила си. Все още не е ясно кой стои зад измамата, но самата тя се похвали с нов профил. 

 

"Преди два дни ми беше хакнат профила. Получих имейл за верификация на акаунта ми. Всъщност имейлът ми изписваше отгоре, че го изпраща Instagram. Впоследствие се оказва, че не е Instagram, защото когато натиснах линка, когато си въведох данните, за да получа въпросната верификация, след няколко часа получих друг имейл, че акаунтът ми вече е хакнат.

Сега ми искат 3000 евро, за да ми го върнат. Казах им, че това не е сериозно и са луди, но ми беше отговорено, че никой не е луд, и че гаджето ми имало пари. Освен това, какъвто и профил да си направя, ще бъде хакнат. Затова да съм предложила аз някаква оферта, за да ми го върнат. Цялата комуникация е на английски, но им нямам никакво доверие, затова няма да плащам за тази измама", каза Биляна пред sportal.bg.