Уникална програма очаква всички посетители на топ локацията в Пловдив W Club в първите дни от месец октомври. Тя ще започне подобаващо, но най-доброто тепърва предстои.

Още утре вечер разтърсващо парти и много хип-хоп очаква пловдивчани на тематичното парти „Back to Black”. Точно в 22:00 часа започва голямата разбивация, а специални гости на W Club ще бъдат Бандата на ръба (БНР).

Те за първи път ще се качат на сцената на култовото пловдивско заведение, но това никак не ги плаши, дори обратното - Mom4eto, Kapo Verde и Emporio Zorani планират да направят купона на сезона. Затова не му мислете много, много, а слагайте новите дрехи и се подгответе за ударна доза готина музика и горещи танци.

Специално за всички луди пловдивчани и верни фенове, русенската банда ще изпълни най-желаните песни от репертоара си, сред които „Живее ми се“, „SpiderMan”, „Трапа ми“, „Murda Baby”, „Кючек Time”, както и хита на лято 2018 "BG реалност", което превърна момчетата от „Бандата на ръба“ в интернет звезди.

Парчето, описващо родната действителност и осмиващо действията на водещите български политици, буквално превзе социалните мрежи. Части от текста на песента са често срещани като статуси във фейсбук.

Русенското трио вече се радва на 100 хиляди абонати в канала си в YouTube, където качват своите проекти. Именно там последните им видеа се радват на милиони гледания. Това ги изстреля и до топ имената в хип-хопа, които обикалят страната. 

Mom4eto (Момчил), Emporio – (Александър) и Kapo ( Мариян) са талантливи рапъри на 19 и 20 годишна възраст. Те са приятели от години, а решението да правят музика заедно става съвсем случайно. 

Предстои им издаването на албум, много проекти с клипове – сингли и колаборации с артисти на много високо ниво.

Петък вечер пък е запазена за колоритния дует "СкандаУ"! Лъчо и Тото ще изпълнят едни от най-големите си хитове и ще вдигнат адреналина на всички гости на заведението.

В своята програма, момчетата са включили разбиващи хитове като "Хайвера", "Катран", "Чужди усмивки", "Шесто чувство", "Replay", "Без да пие", "Мафия", "Кокаина" и много други, които не се съмняваме, че знаете наизуст.

Това не е първия път, в който обичаната рап група ще се качи на сцената на W Club. С последните си участия те предизвикаха истински фурор, километрични опашки пред заведението и купон на макс, който продължи до малките часове на нощта.

Ето и снимки от изминалия петък, когато гост на топ заведението беше рап звездата Криско: