Популярната сред малки и големи поп-звезда Тита пристига в Пловдив след броени дни, за да се срещне със своите най-верни почитатели. Гласовитата красавица ще бъде специален гост в клуб W Garden, като това ще бъде първото й участие за тази година в града на седемте тепета.

Тя е подготвила поредица от изненади за всички, избрали да посетят популярното заведение в петък вечер (10.01), когато ще бъде и нейното звездно представление. 

Само ден по-рано, в четвъртък (09.01.), на пазара ще излезе първият самостоятелен албум на поп дивата, който ще носи заглавието “Аз съм ТИТА”, а от 10.01 ще бъде в търговската мрежа и всички онлайн платформи.

Именно затова, W Garden гарантира за една незабравима вечер, в която ще звучат много нови хитове парчета на изпълнителката, които тя ще представи за първи път пред пловдивската публика. Разбира се, няма да липсват и стари хитове, които оглавиха класациите през изминалите години. Съпорт на известната българка, пък ще даде талантливият диджей FUNKSTER.

Входът за всички дами в петъчната вечер ще бъде свободен, а своята резервация може да направите на телефон 087 833 3330.

В събота вечер, зад пулта в W Garden ще застане Бранимир Минков, по-известен като диджей C-Fusion, който ще предизвика експлозия от чувства с музиката си. Фюжън е определян за "един от Боговете на клубната музика" и вече се готви за голямата избухване в Пловдив този уикенд. 

Неведнъж, той е споделял, че именно това е градът, който го зарежда с мощна положителна енергия, а публиката определя като една от най-любимите си. 

Негова запазена марка са миксовете на популярни сръбски песни и български фолклорни мелодии, с които винаги изстрелва емоциите на феновете си в небесата. 

BUSHIDO CLUBW GARDEN, Planeta Payner Club by ONYX, Etra Hall и гръцкият ресторант Elea – големият парти шлем под тепетата в комплекса 5POINTS.

Фън зоната разполага със специален паркинг и се намира на бул. "Санкт Петербург" 131.

Заведенията посрещнат своите клиентите не само с дизайнерски интериори, нов саунд и невероятен коктейл от музикални стилове, но и съблазняват с най- различни промоции, сет менюта и специални комплименти за дами и студенти. 
 
В една нощ, всеки посетител на мегакомплекса 5POINTS може да се озове на истински концерт, слушайки 3-4 изпълнители срещу символична сума. 
 

Спонсорирана публикация.