Докато нощите в Пловдив стават все по студени, в W Club градусите се покачват, а известните гости нямат край!
 
И през тази седмица на сцената на хитовия клуб ще се качат едни от най-големите звезди в Бългaрия и ще заредят с много емоции и настроение своите почитатели от Пловдив. 

Още утре вечер, специално за тематичното черно парти “Back to Black”, своите хитове ще изпълнят Бандата на ръба (БНР). Голямата разбивация ще започне точно в 22:00 часа. 

Талантливите момчета Mom4eto, Kapo Verde и Emporio Zorani отново ще стъпят на сцената на култовото пловдивско заведение и планират да направят купона на сезона. Подгответе за ударна доза готина музика и горещи танци! 

Специално за всички луди пловдивчани и верни фенове, русенската банда ще изпълни най-желаните песни от репертоара си, сред които „Живее ми се“, „SpiderMan”, „Трапа ми“, „Murda Baby”, „Кючек Time”, както и хита на лято 2018 "BG реалност", което превърна момчетата от „Бандата на ръба“ в интернет звезди.

В сряда вечер разтърсващо парти и много хип-хоп готвят и така обичаните от хората в Пловдив - група СкандаУ. 

Лъчо и Тото ще запеят едни от най-големите си хитове, така, както само те го могат, и ще вдигнат адреналина на всички свои почитатели от града на седемте тепета. 

В своята програма, колоритният дует са включили разбиващите сингли "Хайвера", "Катран", "Чужди усмивки", "Шесто чувство", "Replay", "Без да пие", "Мафия", "Кокаина" и много други, които не се съмняваме, че знаете наизуст.

С последните си участия те предизвикаха истински фурор, километрични опашки пред заведението и купон на макс, който продължи до малките часове на нощта.

 

Големите есенни партита на W Club продължават и в петък вечер, когато едно от най-посещаваните заведения в града ще има специална изненада за посетителите си! Точно в 22 часа, под светлините на прожекторите ще излязат невероятните Павел и Венци Венц.

 

Те гарантират, че и този път ще пренесат пловдивчани в друго измерение и заедно с тях да изпълнят най-обичаните песни от репертоара си. Сигурно вече се досещате за култовите заглавия като: "Хавана", "Фейк профил", "Само по татуси", "Герои", "Се таа брат" и естествено новите попълнения "Добър живот" и "Ти губиш" съвместно с Ева Пармакова, които за отрицателно време оглавиха музикалните класации. 

За покачването на адреналина ще се погрижат и уникалните W LADIES, които ще нажежат страстите в заведението на макс!

Ето и снимки от изминалия петък, когато гост на W Club беше Криско: