След зашеметяващите партита през месец ноември, които подари на своите посетители W Club, тази седмица атмосферата ще бъде нажежена до червено и ще достигне своята кулминация. 

Още днес на сцената на пловдивското заведение ще излязат атрактивните близначки Алекс и Влади, които подготвят черното парти на сезона. Двете чаровници са поканени да гостуват в града на седемте тепета специално за тематичната вечер Back2Black. 

Съвсем наскоро на екран излезе тяхното най-ново попълнение в музикалния им репертоар - песента "Супермен", която бързо се превърна в поредния им хит. За по-малко от месец той събра над 1 млн. преглеждания в youtube и стана любима на почитателите им. 

Музикалната програма няма да мине и без така обичаните "Само за свободни", "Мерак", "Имаме цялото време", "Уж говорим", "Diego freestyle" и много други. 

Двете певици са дует от 2013 година, когато кариерата им изгрява от телевизионното музикално реалити X factor Bulgaria. През 2014 подписват музикален договор с „Монте Мюзик", в който неин музикален продуцент е Графа. Дебютната им песен се казва "Двойна игра" През 2015г. се раделят с музикалното семейство на Графа и същата година записват кавър на NDOE и така се ражда химията им с Rap-A-Holic Studio начело с рапърите YoungBByoung & NDOE. Освен като певици, Алекс и Влади се изявяват и като композиторки, текстописки и модели. Снимали са се в телевизионни реклами, билборди за "Globul" 2014, "BulBel 2017 ", BIANCO SHOES 2017, корици за списание ОК 2017 , списание Образование 2017 и др.

Веднага след тях, на хоризонта се задават хип-хоп легендите Ъпсурт, които ще бъдат гости на W Club в петък вечер. 

Те ще изпълнят най-големите си хитове за пловдивчани, сред които „Колега”; „Втора цедкa”; „3в1” и още много от техните вечни парчета. 

Звездното трио успява вече 20 години да е №1 в страната. За тях може да се каже, че са една от най-популярните групи в България.

Любимците на хип-хоп маниаците ще вдихнат градуса на купона както само те си знаят, а балета ще разгорещи още повече нощта.

Под светлините на прожекторите на един от най-посещаваните клубове под тепетата ще излезе световната звезда DJ Manuel Riva, който обещава да взриви публиката. Датата е 24 ноември, а входът ще бъде свободен до 23:00 часа.

С изпълнението на парчетата си „Mhm mhm“ и „We are one”, Мануел Рива затвърди името си на най-успешен хитмейкър и вече няколко пъти успява да докара до еуфория почитателите си от Пловдив. 

Всеки път, когато той гостува на W Club нощта е наситена със събития. Със снимки, поздрави и почерпки той показва специалното си отношение към пловдивската публика. 

И докато известният диджей твори магия зад пулта, горещите момиче от балет "W Ladies" ще се погрижат за невероятната денс атмосфера.