Стилистката Ралица Спасова отпразнува подобаващо своя рожден ден. Тя вдигна шумно парти в гръцкия ресторант Elea, в Пловдив, като тази година реши да празнува само в женски кръг и събра едни от най-близките си приятелки. 

Първи за празника й, обаче я изненада мъжът на сърцето й и неин съпруг - Красимир Манчоров, който й поднесе огромен букет от червени рози. 

"Честит Рожден Ден на мен! Благодаря на всички, които се сетиха за моя празник и ме накараха да се усмихна! Благодаря за изненадите, за красивите и невероятни пожелания! Благодаря на семейството ми, на неповторимият ми мъж, на милата ми дъщеричка и на истинските приятели, които внесоха цвят, любов и настроение! Без вас празникът ми не би бил същият." - написа Ралица Спасов по повод специалния за нея ден. 

Вечерта, красивата брюнетка събра погледите в ресторант Elea с малка черна рокля, с блестящ ефект, а за макиажа си се довери на професионалният make-up артист Петя Колева. 

Make-up експертът Петя Колева пред Trafficnews: Не толерирам и не харесвам грим на плажаДамата помага на жени, болни от рак, които след химиотерапия са загубили окосмяването си

Сюрпризът на вечерта бе изнасянето на бутикова фото торта, върху която бе изобразен лика на рожденичката и нейната дъщеричка Мария.

Ралица получи много подаръци и букети в така специалния за нея ден, а след куп наздравици чаровните дами запечатаха празничната вечер в поредица от снимки. Купонът продължи с много танци и добро настроение. 

Стилистката Ралица Спасова пред Trafficnews: Вафлите са демоде от 10 годиниКрасиви дами от Пловдив и личности от родния хайлайф се доверяват на ръцете на талантливата коафьорка