За трета поредна година родна козметична компания предостави невероятната възможност на българските фризьори да взаимстват най-доброто от гуруто на официалните прически – Руслан Татянин. Групата от 18 стилисти се запозна с най-новите техники при прическите благодарение на Christian of Roma Group.

Обучението в Академията на Alfaparf в Москва премина с много емоции.

Ето какво сподели пред Trafficnews.bg стилистката Ирен Григорова, която бе част от невероятното събитие.

- Какви са впечатленията Ви от обучението в Москва с Руслан Татянин?

- Впечатлена съм от огранизацията по самото обучение, от отношението към нас, от професионализма на Руслан Татянин! Всичко беше на много високо ниво.

- Какви знания и умения успяхте да усвоите?

- Усвоихме тънкостите на продуктите на Алфапарф, които да приложим в ежедневната рабоата, за да получаваме всеки път невероятни резултати.

- Какви са актуалните прически, които успяхте да усвоите, има ли нови техники на работа?

- Сега са актуални по-естествени и небрежни визии. Въпреки това смятам, че трябва да предложим на клиента прическа, която ще му стои добре, а не само да бъде модерна.

- С какво Ви беше полезно обучението и ще се включите ли в предстоящи семинари?

- Освен с показаните техники на работа, обучението ми беше полезно за работата и общуването с клиенти. Там се научих как мога да придобия макисмално много информация от тях самите, за да разбера какво точно искат и харесват.

Определено бих се включила и в предстоящите семинари!

- Как възприемате новите продукти на Alfaparf?

- Харесват ми! Два от новите продукта са ми фаворити и в момента работя с тях.

- Какви са очакванията Ви от предстоящите семинари на Christian of Roma?

- Очаквам нещо ново, свежо и модерно.

- Защо се доверявате на италианския бранд Alfaparf?

- Доверявам се на марката, защото работя предимно с нея и получавам нужните резултати. И на първо място, защото клиентите ми са доволни, а именно в това е смисълът на нашата професия!

Въпреки че семинарът отмина преди дни, Christian of Roma Group вече подготвя нов семинар – Alfaparf Weekend. Tози път Руслан Татянин ще посети България.

Събитието ще се проведе на 20 и 21 октомври в хотел Империал, Пловдив. За повече информация за събитието се информирайте от вашия търговски представител или на номер +35932 904 999. *Семинарът е в пакетна цена и местата са ограничени.