След като на 10 октомври бе даден мощния старт на специалната парти платформа #STUDENTSWAVE, предназначена най-вече за непълнолетните рап и трап меломани, и която беляза безспорен успех, съвсем естествено е, тя да бъде продължена.

Парти за непълнолетни в W Club събира тийновете утре вечерВратите на заведението ще отворят в 18 чaса, а разбивацията ще стартира след 19 часа

След грандиозната избухвация с V:RGO x TRF x MBT във W club Plovdiv при първото издание от поредицата, за второто един от най-посещаваните клубове под тепетата посреща на своята сцена трима изпечени трап русенци - Mom4eto, KapoVerde и EporioZorani от BNR /Bandata na ruba/.



Аудиторията под 18 години ще може да се наслади на всички яки хитове на БНР на живо на 22 ноември, четвъртък. 

TRAP триото ще покаже, че ГАЗ ДА‘А не само по магистралите, но и на сцената, защото са подготвили богата музикална програма с най-големите си хитове.

Нямате години, а ви се ходи на парти? В Пловдив вече е възможно, вижте къдеВ W Club стартира първата поредица STUDENTS WAVE партита специално за фенове под 18 години

 

Последното попълнение в репертоара им „Газ да‘ам“ в момента се зарежда в челните позиции на музикалните класации и е парчето на групата, което най-бързо е навъртяло първия си милион. Другото им ново поъплнение „Ня‘я Замина“ пък е една от най-стойностните песни, които, според трите момчета, са създавали досега. 

Заявете – живее ми се, мамо на вашите родители и разпуснете в W Club между училищните уроци с любимите ви български трап икони. Вратите отварят в 18:00 часа, а програмата ще стартира в 20:00!  Входът е 15 лева и интересът към събитието е голям, така че побързайте да резервирате вашето място.