И тази седмица, точно в четвъртък вечер, тематичното Throwback Thursday парти ще завладее пловдивското заведение W Club Garden.

Всеки избрал едно от най-посещаваните заведения в града ще може да стане част от интересната вечер, в която ретро вълна успява да завладее всички присъстващи.

Само тогава всички посетители ще имат възможността да чуят вечните рап хитове от 90-те години. Вече две седмици подред тенденцията завладява пловдивчани, които пълнят заведението и се пускат по ретро вълната с някои от най-емблематичните песни за последното десетилетие на 20 век, сред които Notorious BIG, 2Pac, Nas, Puff Daddy, Lil Kim, Lords of the Underground, Das EFX, DMX, Snoop Dog, Dr. Dre и още много други.

Известни имена на българската рап музика също стават част от тематичното парти всяка седмица, а този четвъртък под тепетата пристига рап изпълнителят Атила.

Орлин Милчев - Атила, вече е утвърдено име на българската хип-хоп сцена, като същевременно учи и кинорежисура в НАТФИЗ.

Прякорът Атила, който се е зародил от т.нар. "rap battle  носи от 10 години насам. Той е един от рапърите, с който феновете свързват ъндърграунд стила в България.

Сред най-известните му хитове са: “Особено време”, „Забавен”, „Камбаните” , „Не е късно”, „Следа”, „В устата на лудостта”, „На всеки 7”, „Буря” и много други.

На пулта зад него пък ще застане Анелия, позната ни като DJ Akasha, която влага своята харизматична енергия в хип-хопа и не спира да заразява със силното си присъствие.

Тя обича да съчетавам рапа и звученето, което харесва, с фънк и изобщо с музика от периода на 70-те.

Диджей Seven пък ще има задачата да припомни на пловдивчани някои от най-емблематичните песни за последното десетилетие на 20 век. Песни, които всички помним, и които все още са актуални.  

В четвъртък всеки може да участва в тенденцията Throwback Thursday, като публикува съдържание (обикновено снимка) в сайтове за социални медии като Instagram, Twitter, Tumblr или Facebook, за да напомни за минало събитие, стара снимка или песен .

Всичко публикувано трябва да бъде старо, от преди няколко години, до далечното ви детство . Всъщност няма никакви ограничения, и въпреки че може да е забавно да участвате, то наистина дава на хората възможност да научат повече за самите вас .

Throwback четвъртък е изключително популярна тенденция за Instagram и потребителите често маркират снимките си с разнообразие от хаштагове като #TBT, #ThrowbackThursday или просто #Throwback.

В музикалния бизнес и по конкретно в хип-хоп индустрията Throwback Thursday е денят, в който се качват снимки на old school изпълнители рапъри, dj-и и песни от 90-те години. В щатите Throwback Thursday е неофициален интернационален old school ден.
 
В заведението W Club Garden започва още от 22 часа и продължава до малките часове на нощта! 
 
Ето и снимки от изминалия четвъртък, когато гост на тематичното парти беше изпълнителят Секта: