Млад, нахъсан и много талантлив - неговото име е Никола Пепелешев и е родом от града на седемте тепета Пловдив. През изминалия месец той навърши 20 години, но не иска никога детето в него да порасне. 
 
Любимият му сезон е лятото, а мястото, където най-често може да бъде засечен е "Айляк" бара в любимия курорт на хайлайфа - Лозенец, тъй като е един от собствениците му.
 
Въпреки че айлякът му се отдава, Никола споделя, че когато трябва е сериозен го прави и през цялото време търси начини, за да надгражда себе си. 
 
Именно благодарение на тези си качества, младият пловдивчанин вече се радва на успеха на първото си парче, видеото, на което привлича погледите с интересни кадри, много колорит и неонови цветове. 
 
Текстът е изцяло на английски език, а песента е спонсорирана от clipper bulgaria & bo vaping bulgaria.
 
 
Ето какво разказа пред Trafficnews.bg талантливият Никола - Left Brainnz (LB):

- Кога и как реши, че искаш да рапираш?

- В моето ежедневие няма как да не слушам музика, така е откакто се помня. Все със слушалките, а когато бях малък имах disc player, на който слушах музика. Рапът ме привлече като стил музика още от изгряващите години на рапърите Криско и 100 кила. Започнах с поезия в училище, а от там открих, че ми се отдава да пиша и текстове.
 
- Вече е факт първото ти парче! Как избра псевдонима си?
 
- Left Brainnz (LB) - Ляв Мозък! Винаги съм търсил логика във всичко, което правя. Всяка сутрин се питам каква е логиката от съществуването ни, а именно лявата част на човешкия мозък е логическата.
 

- Какво послание носи текста на песента? Към кого е насочен?
 
- Посланието е за всички и за никой. Песента се казва “психо”, защото се стремя да мисля различно, а различното в България е “налудничаво”. Самият текст е написан със смесени чувства. С доста момичета съм бил, но малко от тях са били лоялни и честни.
Борил съм се и продължавам да се боря с много предизвикателства, които ми поднася живота и се стремя да успявам сам!

- Къде е заснето видеото?

- Локацията е тайна, някои вероятно ще я разпознаят, но те са по-близки хора до мен. Тук е моментът отново да изкажа  благодарностите си към организацията на моите приятели и семейството ми!
 
 
- Какво правиш в свободното си време? 
 
- Пиша текстове, бича айляк с приятели, гледам да правя неща, които ме карат да се чуствам добре.
 
- Имаш ли си приятелка?
 
- Не, поне за сега. Опитвам се да мисля само как да се развивам, а от личен опит знам, че жените обичат да им се отделя доста внимание.

- Има ли изпълнител, на когото искаш да приличаш?
 
- Имам любими изпълнители, но вярвам, че всеки, който прави “изкуство” трябва да показва себе си, а не да се оприличава или копира някого!

- За какво мечтаеш?
 
- Мечтая да успея, а как и в какво, си е моя работа.