Тежка сватба вдига пловдивският автомобилен ас Костадин Щерев утре във Виенския павилион на Панаирното градче. Многократният шампион в пистовия, планинския шампионат, рали спринта и участник в най-престижните рали състезания у нас ще сключи граждански брак с дамата на сърцето си – ослепителната Ани Папазова. Двамата са заедно от повече от 3 години, а освен в живота, вече са двойка и в спорта. Ани е навигатор на Костадин в клуба за който се състезават от 2008 година насам – казанлъшкия Ефко Рейсинг на Стефан Драганов. Нямала нищо общо с автомобилния спорт преди да се запознаят, но постепенно Щерев я въвел в тънкостите и взаимното доверие между двамата ги превърна в един от най-успешните тандеми по родните писти. Всъщност още с качването й в автомобила, Костадин става шампион в рали спринта.

Лично той избрал сакралната дата – 8.08.2018 година, като венчалната церемония е насрочена точно за 18.08 часа. Афинитетът му към осмицата изобщо не е случаен – състезателните му номера са 8 и 88, 8 години е разликата във възрастта между 37-годишният пилот и 29-годишната навигаторка.

Двамата ще се появят пред гостите си във Виенския павилион не в лъскава лимузина, а в своето състезателно Субару, с което ще направят подобаващо импровизирано автошоу на път за мястото на церемонията. Около 230 гости са поканени на звездната сватба. Сред тях са известни имена като председателя на Борда на директорите на Панаира и почетен консул на Чехия Иван Соколов, архитект Валентин Маринов и съпругата му – популярната лекарка и ТВ водеща д-р Неделя Щонова, одиторът Васил Тодоров, автомобилните състезатели Пламен Стайков, заслужилият майстор на спорта Стоян Апостолов, Румен Дунев, Илия Царски, Георги Янакиев и много други. Кумове на младото семейство са друг автомобилен ас – Николай Арабаджиев и съпругата му – моделът Диана Арабаджиева. Младоженците обещават на гостите си много игри и изненади, богата музикална програма с известни диджеи, както и ослепителна заря, която да даде старта на съвместния им път в живота. За украсата и празничната обстановка ще се погрижи сватбена агенция „Галла“. Ани е благодарна на Галла която е плътно с нея и показва истински професионализъм в работата си. Една от атракциите ще бъде празничната торта – във формата на път и състезателна кола

Женихът е подготвил три костюма в различни цветове, но все още не знае кой точно ще избере за милото тържество. Ще ги сложа в гардероба, някой ще ги разбърка и който хвана със затворени очи – той ще е, зарича се Коцето, който обича да бъде винаги различен. Булката не разкри подробности за роклята си. За да бъде изненада за всички гости. Единствено се знае, че е дело на една от топдизайнерките на Пловдив Албена Хумбаджиева.