В разгара на лятото едно от най-обичаните заведения в града W Club има удоволствието да ви покани на невероятното парти White Edition, което събира заедни трима от най-добрите диджей в страната! Лятното зрелищно събитие обединява музика, светлинни ефекти, атрактивна хореография, технологични иновации и дизайнерски аутфит.

Точно в петък вечер, зад пулта на W Garden, ще се качат DJ Mascota, който ще се завърне в компанията на D-Trax, C-Fusion и Mc P,  заедно с Mc Mickey.

Старт на зрелищното шоу ще бъде даден точно в 22 часа, а дрескодът, разбира се, ще е бяло!

Когато MASCOTA е на пулта думите са излишни , а в допълнение на петъчната вечер с красивите момичета от W Ladies, атмосферата ще бъде нажежена до краен предел. Стилът, върху който талантливият диджей създава своите сетове, може да се определи като много импулсивен, енергичен и мелодичен смесвайки deep, funky, groove и tech звучене.

Заедно с D-Trax, който е един от най-бързо развиващите се диджеи, C-Fusion, Mc P и Mc Mickey ще завихрят парти атмосферата до степен на зрелищен торнадо купон.

Резервации за зрелищното събитие можете да направите на https://justbook.bg/@Wclub или на телефон +359 87 833 3330

Група Скандау пък идват под тепетата във вторник вечер,a най-големите почитатели на Лъчо и Тото вече тръпнат в очакване да застанат на ръка разстояние от своите любимци и да избухнат заедно с тях до малките часове на вечерта.

И този път те ще вдигнат публиката с хитовите си парчета като Кокаина, Без да пие, Чужди усмивки, Replay и много други.

Tанците и доброто настроение са гарантирани, затова слагайте новите дрехи и се пригответе за едни от най-добрите партита за сезона, само в W Club Пловдив.

Ето и снимки от изминалия петък, когато гости на култовото пловдивско заведение бяха рап групата ЪпсурТ: