Перфектното място за последния ергенски запой в Пловдив СНИМКИ*

15 екзотични дами с изваяни тела очакват ергените в клуб Babylon

13.07.2018 23:30 11099 1
Перфектното място за последния ергенски запой в Пловдив СНИМКИ*

В разгара на сватбения сезон приятелите на бъдещия младоженец традиционно организират неговата щура последна вечер.

Ергенските партита задължително са дълъг купон, съпровождан от питиета, танци и красиви момичета.  Стриптийз е първото нещо, за което хората се сещат когато става дума за ергенско парти. Ако ви предстои такова или имате честта да го организирате, ви предлагаме перфектното място за едно последно купонясване преди важния ден.

 Клуб Babylon е идеалното място в Пловдив, където може да се веселите до зори. Екипът на клуба ще ви помогне да изживеете ергенското парти като от сънищата. Бъдещият младоженец ще бъде поглезен от красавиците, които със своите танци ще разгорещят още повече купона. Качествени питиета в класната обстановка ще ви отведат в едно различно измерение.

Професионално режисирана и изпълнена, програмата на танцьорките с неустоима външност ще ви накара да запомните завинаги ергенската нощ. Със сигурност поне няколко часа ще забравите за брачните окови. 

Представете си 15 екзотични дами с изваяни тела да танцуват около вас, докато вие отпивате от питието си на удобните и луксозни сепарета! Всъщност вместо да мечтаете, просто си направете резервация. 

Не едно или две ергенски партита са белязали нощта в Babylon, а празнуващите със сигурност ще си спомнят за него дълго време. 

Ако пък предпочитате купонът да е на ваш терен, то от  клуб Babylon могат да ви осигурят танцьорки и посочения от вас адрес. Една, две или три прелестни изкусителки могат да сбъднат всяка фантазия, правейки вечерта ви още по-специална.  

За нежният пол пък клуб Babylon отправя едно предизвикателство. Заведението ви кани да се присъедините към красавиците и да завъртите главите на господата с чара и сексапила си. Завладейте пилона и се превърнете в негова господарка. Нощният бар предлага апетитна възможност за работа, а заплащането е изключително атрактивно.

Дамите, които искат да съчетаят забавлението с добра оферта могат да се обадят на телефон: 0884 26 32 86.

Направете своето изживяване изключително! Само с едно позвънявате, може да сбъднете всеки един свой сън. Всеки клиент е почитен гост на заведението!

Телефон за резервации: 088 426 3286.

*Рекламна публикация

Изпрати новина