Август безспорно е месецът, през който се провеждат най-много семейни събития. Сватби, кръщенета, фамилни срещи традиционно се провеждат през топлия сезон и отпускарския месец.

Това са едни от любимите ни моменти, които прекарваме с близките си. Обстановката също е важна и за да не бъдем неприятно изненадани, е препоръчително да си направим резервация в място, където сме сигурни, че няма да ни разочароват.  Ако искате да преживеете празника си по най-хубавия начин, то можете да се доверите на ресторант Марс - емблематично място за няколко поколения пловдивчани. 

В заведението ще се погрижат за всичко - от украсата до празничното меню. Ресторант Марс може да направи празникa ви незабравим, изпипвайки и най-малките детайли около организацията и подготовката.  Стилната и елегантна атмосфера на ресторант Марс ще превърне всяко едно отпразнувано събитие в скъп спомен.

Тук ще откриете отлични условия за провеждане както пищна сватба,  така и за семпло тържество. Младоженците може да изживеят незабравимият ден в ресторанта, което е идеалното място за сватбен коктейл.

Прохладната градина ще засияе  празнично, когато се добави сватбената украса. С множество цветя, балони и красиви свещи ще запечатате важните моменти от вашата сватба в невероятна обстановка. Подбраните вина от известни изби и вкусните блюда от богатото меню ще накарат гостите ви да ахнат и дълго време да говорят за празненството.  

Кръщенето е голям личен празник, който трябва да се отбележи.  Ресторант Марс се погрижи да посрещне вас и вашите гости както подобава. Ще се почувствате като у дома си и празникът ви да бъде незабравим.

За най-малките е подготвен модерен и в същото време детски кът, където могат да се забавляват на воля.

Ако все още не сте избрали мястото за вашият празник, не мислете повече, а се доверете на ресторант Марс.

Телефон за резервации: 089 924 6613.