Началото на новия сезон започва с култови партита и много положителни емоции в любимия нощен клуб на пловдивчани - W club. 

Едно от най-посещаваните заведения под тепетата и този път няма да разочарова своите посетителите.

Още утре вечер, специално за тематичното черно парти  “Back to Black” на сцената излизат Марсо и Бобката – или иначе казано Murda Boyz.

Две момчета, които за отрицателно време се издигнаха на българската сцена и накараха младите хора да говорят за тях и да пеят песните им. За последната една година те избухнаха и разбиха класациите с хитовото рап парче „Пие ми се”, с което обещават, че „тази нощ ще ви е като на бала” и взеха участие заедно с MBT, BM, Bandata Na Ruba и HOMELESZ в песента „Скандали”, която също стана хит сред младото поколение.

Специално за феновете си в Пловдив, рап изпълнителите ще изпълнят и "Купени и продадени", "Искаш", "Мороко" и много други парчета от репертоара си. Част от музикалната програма ще стане и парчето, което момчетата от Murda Boyz изпълняват съвместно с рапъра Димчо, носещо заглавието "Времето ще покаже".

 

За всички посетители на клуба ще се погрижи и Георги Каменов, по-известен като DJ GANX.

Излишно е да споменаваме, че скандалните участия на Murda Boyz пръскат клубовете по шевовете, така че остава малко време и по-добре резервирайте своето място, докато все още имате такава възможност.

Кулминацията на седмицата ще е в петък с пристигането на Явор Янакиев - по известен като 100 кила.

Обичаният рап изпълнител и този път е подготвил богата музикална програма за любимите си фенове в града на седемте тепета. Атмосферата ще бъде нажежена на макс, а купонът - като за последно! 

100 кила ще разтърси сцената с песни като „Няма такава жена”,  „Цяла нощ“, в дует с Лора Караджова, „Аз съм 6“, „Антистоп“, „Газ До Дупка“, „Ланец на врата ми“ и много други. От друга страна почитателите на 100 кила нямат търпение да се докоснат до своя любимец и да взривят W club.

Ето и снимки от изминалия петък, когато гост на пловдивското заведение беше Криско: