За по-малко от година – Raffy – Bar & Gelatо се превърна в абсолютен фаворит сред пловдивчани, които искат да посетят добър ресторант в сърцето на града. Независимо дали искате да пиете кафе с уникалния сладолед, който предлагат, или да похапнете качествена кухня, от Raffy – Bar & Gelatо държат единствено да сте доволни.

 Уютната и стилна обстановка, обилните и вкусни порции, добрата музика, приятелското обслужване и достъпните цени станаха запазена марка на марката Raffy, a всеки пловдивчанин или гост на града се убеждава това само след първото посещение.

 Raffy – Bar & Gelatо - Пловдив е първото заведение от тази верига, което е на франчайз. Изискването от популярната верига за отваряне на заведение, което да носи името Raffy – Bar & Gelatо, е топ локация и покриване на всички критерии и детайли от наложилия се бранд.

Управителят и собственик на заведението Стилиян Господинов заяви, че е истинско щастие пловдивският ресторант да се намира в уникалната сграда, точно срещу емблематичните фонтани и сградата на Общината.

 От заведението обаче не спират дотук. От началото на август собствениците на Raffy – Bar & Gelatо решиха да зарадват своите клиенти с нова услуга – обедно меню. През последните месец все повече клиенти са поискали да има подобна услуга, а както стана дума в началото – най-важното за персонала на Raffy е посетителите да бъдат доволни.

Неповторимото в обедното меню е, че всяка седмица кухнята е тематична. През първата седмица клиентите се потапят в италианската кухня, а през следващите имат на разположение деликатеси от Франция, Испания и други страни известни със своите превъзходни блюда. Ръководството на ресторанта е помислило и за тези, които не могат физически да дойдат на Главната улица, но искат да похапната от вкусотиите на Raffy – Bar & Gelatо. В сайта БГ МЕНЮ те могат да си изберат от менюто на заведението, което ще бъде доставено на посочения адрес в рамките на 45 минути.