Известният общественик и журналист Тома Биков стана горд мъжки татко, похвали се самият той във Фейсбук. Наследникът на съветника на премиер ще носи името Самуил Биков, като той се появи на бял свят с перфектните размери -  3,100 кг, 48 см.

„Благодаря на Цвети и на Бог, че ми го подариха! Благодарности и на д-р Данаил Илиев и на екипа, които се справиха прекрасно!”, написа Биков в профила си във Фейсбук.

Тома Биков е завършил актьорство за драматичен театър. От 2002 до 2005 г. е актьор. През 2006 година започва работа като журналист във вестник „Гласове“. Бил е редактор в БНТ и водещ на телевизионно предаване. В периода от 2010 до 2012 г. е главен редактор на сайта Гласове.  През 2014-а година той стана медиен съветник на  министър-председателя Бойко Борисов.

През 2012 година Тома Биков стана един от учредителите на "Движение България на гражданите". Година по-късно той повежда листата на ДБГ във 2 МИР-Бургас. 36-годишният бургазлия напусна Националния съвет на ДБГ и политиката след провалената кампания преди година и се посвети на работата си в Института за дясна политика, преди да приема работата в Министерския съвет.

Екипът на TrafficNews.bg  желае много здраве и щастие на малкия Самуил, както и на цялото му семейство.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg