Неповторими партита ще разтърсят Пловдив през последната седмица на месец октомври, а причината е откриването на зимния сезон в W Club, който обещава вечери, изпълнени с много музика, танци и добро настроение.

За доброто настроение на всички посетители тази седмица ще се погрижат едни от най-големите имена на България и света, които ще дадат старта на голямото зимно избухване и тръпнат в очакване да се срещнат отново с най-верните си почитатели от Пловдив.

Те са могъщи майстори на синтетичния звук и естественото удоволствие от създаване на качествена парти атмосфера!

На 26 май /петък/, в България пристига незабравимия и уникален диджей Таркан, който ще посрещне новия сезон заедно с най-големите си фенове от Пловдив. Той е любимец на хора от цял свят, а с честите си гостувания в W Club, успя да се превърне в любимец и на пловдивчани. Изпълнителят е подготвил уникално парти от световна величина.

През последните години диджей Таркан присъства постоянно в класацията топ 100 на електронната денс сцена на планетата, както и носител на престижното отличие „Диджей номер едно” в родната си Турция цели три години поред. Също така е единственият турски диджей, попадал в най-престижната класация за електронна музика на списание DJ Magazine.

Програмата на W Club през декември е пълна и с други изненади. Диджей Маскота, чието истинско име е Мирослав Петков, ще е цяла вечер зад пулта в събота вечер /27.10/ и смята да завихри парти атмосферата до степен на зрелищен торнадо купон.

Славата на Mascota е напълно заслужена, всяко негово шоу се радва на огромен интерес. Стилът, в който той създава своите сетове може да се определи като импулсивен, енергичен и мелодичен. 

За кратко време диджеят успя да се ноложи сред топ имената в бранша. Партитата, на които той присъства, се помнят дълго, а местата в клубовете, които той посещава, свършват бързо. Затова, побързайте!

Заедно с него в програмата ще се включи и MC P, а ослепителният сексапил на W LADIES ще трепти под енергизиращата музика през цялата нощ.

Ето и снимки от изминалия петък, когато гости на W Club бяха легендите ЪпсурТ: