Старт на специалните декемврийски изненади ще даде един от най-обичаните бг изпълнители Владимир Ампов - Града, който ще бъде гост на eдин от най-атрактивните комплекси край Пловдив - Парк и СПА Марково в ресторант Belle Vue на 23 декември. Той ще поднесе едно незабравимо LIVE шоу за всички гости на комплекса, които ще имат възможността да чуят най-доброто от неговата музика. 

Събитието обещава положителни емоции и много настроение с песните на Графа, сред които "Давам всичко за теб", "Спомени"„Ад и рай”, "Ако има рай", "Невидим", "Крадена любов" „Инстикт”, „Drama queen” и много други.

Владимир Ампов-Графа дебютира на музикалната сцена на 10-годишна възраст в проект на своите родители, които са част от успешното бългорско трио „Спешен случай“. Години наред един от най-талантливите и обичани млади български изпълнители надгражда кариерата си, за да се превърне в звезда. Графа е успешен певец, продуцент, участва като жури в „Гласът на България“, работил е и в други музикални формати. Съвсем скоро записа участие и в сериала „Скъпи наследници“.

На един от най-светлите български празници Бъдни вечер, комплексът подготвя празнична вечеря с анимация за най-малките гости, коледно магическо шоу и посрещане на Дядо Коледа.

Родители, не забравяйте да приготвите и коледни подаръци за своите малчугани!

Навръх Коледа, специален гост на Парк и СПА хотел Марково ще бъде невероятната Глория. Примата на поп-фолка ще блесне с уникална програма, включваща вечните й хитове, както и най-новите попълнения в репертоара й. 

ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ коледни пакети за 2, 3 или 4 нощувки, може да разгледате ТУК.

Луксозният четиризвезден хотел не спира да изненадва с иновативна сценична програма и през новия сезон ще порази гостите си с лукс и необикновени изненади.

Разположен само на 2 км от града, той привлича посетители по всяко време на годината, но за предстоящите новогодишни празници ще бъде ненадминат. 

Декември е любимият месец за отдих на всички отпускари, както и месецът на многото възможности, веселите и романтични спомени и чистата радост от добре прекараното време.

За да си спестим излишен стрес обаче, е добре още отсега да имаме по-ясни планове за празничните дни , тъй като повечето хубави места за посрещането на Коледа и Нова година бързо се изчерпват.

И ако все още се колебаете за избора на дестинация, Парк и СПА Хотел Марково мигновено ще привлече вниманието ви с разнообразни ПРОМОЦИОНАЛНИ пакети, гарантиращи незабравима почивка, изпълнена със скъпоценни спомени. 

Изкушаващите ПРОМОЦИОНАЛНИ новогодишни пакети за 3, 4 или 5 нощувки, може да разгледате ТУК.

Започнаха резервациите за почивка за Нова година край Пловдив СНИМКИХотелите приготвят атрактивни програми

На 29 декември за доброто настроение на всички гости, в елегантния ресторант Belle Vue, ще се погрижат струнен квартет Mystic.

Един ден по късно, на 30 декември, пристига хитовата изпълнителка от музикална компания „Пайнер” Анелия.

Вечерта на 31 декември в ресторантите Bella Donna и Bell Vue ще бъде осеяна с куп изненади! Руслан Мъйнов ще вдигне градуса на настроението със своето музикално хумористично ШОУ. Част от богатата новогодишна програма ще станат и прекрасните момичета от група Compact Voices. Магичната обстановка ще бъде допълнена от маг Кристел , който е приготвил уникален спектакъл за малки и големи.

Томболи, награди и много изненади също ще поддържат доброто настроение на всички присъстващи.

* рекламна публикация