Есента настъпи, а някои от нас започнаха обратното броене до коледните и новогодишни празници!

Вече започнаха резервациите за Нова година, а хотелите приготвят повече от атрактивни програми!

За да си спестим излишен стрес обаче, е добре още отсега да имаме по-ясни планове за празничните дни , тъй като повечето хубави места за посрещането на Новогодишна нощ 2019 бързо се изчерпват.

И ако все още се колебаете за избора на дестинация, Парк и СПА Хотел Марково, разположен само на 2 км от Пловдив,  Ви отправя неустоимо предложение за новогодишни приключения!

В празничните дни, луксозният комплекс  ще се превърне в оживяла приказка – разположен панорамно в подножието на Родопа планина  и с внушителна гледка към града на седемте тепета Парк и СПА хотел Марково Ви предлага релаксираща почивка и незабравими вечери в ресторантите към хотела – Belle Vue и Bella Donna.

ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ новогодишни пакети за 3, 4 или 5 нощувки може да разгледате ТУК.

На 29 декември за доброто настроение на всички гости, в елегантния ресторант Belle Vue, ще се погрижат струнен квартет Mystic.

Паралелно с  това, стилното помещение, с акцент падащ върху бял роял „Ямаха”, ще ви даде необходимия комфорт и ще ви потопи в невероятна атмосфера.  

Ресторант Belle Vue ще Ви очарова и с впечатляващата гледка към Пловдив, както и уникална тераса с подвижен покрив.

Един ден по късно, на 30 декември, в елегантния хотел пристига хитовата изпълнителка от музикална компания „Пайнер” Анелия, която е приготвила богата музикална програма с най-големите си хитове.

Вечерта на 31 декември в ресторантите Bella Donna и Bell Vue ще бъде осеяна с куп изненади!

Празнична гала вечеря ще очаква всички гости, а Руслан Мъйнов ще вдигне градуса на настроението със своето музикално хумористично ШОУ.

Част от богатата новогодишна програма ще станат и прекрасните момичета от група Compact Voices. Със своите специфични гласове, звучащи в едно компактно цяло те обещават вечер, изпълнена с много положителни емоции и танци.

Магичната обстановка ще бъде допълнена от маг Кристел , който е приготвил уникален спектакъл за малки и големи. Христо Попов е сред доайените на родното вариете. На сцената е повече от 30 години, като освен илюзионист е жонгльор и клоун. Зад гърба си има над 4500 спектакъла и е работил с Емил Димитров, Георги Парцалев и Георги Калоянчев.

Томболи, награди и много изненади също ще поддържат доброто настроение на всички присъстващи.

Парк и СПА Хотел Марково разполага и с чудесно оборудван детски център с безплатен аниматор в дните от 28 декември до 1 януари. 

Специалната оферта включва още съответния брой нощувки със закуски, вечери на блок маса, DJ програма , безплатен Wi-Fi , паркинг и безплатно ползване на големия СПА център с вътрешен басейн (31oC), парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, римска баня, релакс зона, студена стая и много масажни кабинети.

В Парк и СПА хотел Марково може да избирате между стандартни и делукс двойни стаи, студио, апартамент и ВИП апартамент .

Те са атрактивни като дизайн и цветово решение, както и оборудвани с телевизор, минибар и Wi-Fi, а внушителната гледка към древния Пловдив, която се открива щом излезете на просторните тераси мигновено ще плени сърцето ви.