Големи емоции и неспиращ купон обещава на всички посетители и  абитуриенти W garden през идните петък и събота.

Популярни имена ще стъпят на сцената на топ заведението и обещават още повече настроение в празничните дни. Те ще пеят и броят от 1 до 12 с всички абитуриенти, като са подготвили богата музикална програма.

Още утре вечер, точно на 24 май, под светлините на прожекторитe ще излезе една от  финалистките на  предаването „Като две капки вода” – Тита. Заради големия интерес, поп изпълнителката отново идва под тепетата по специална покана на W Garden.

За всички свои пловдивски фенове тя ще изпълни някои от най-големите си хитове, сред които „Задната седалка”, „Късай”, „Фотошоп”, „Антилопа” и първия си сингъл „Вуду кукла”.

В съчетание с хубавата музика, момичетата от балета ще се погрижат градусът да се качи на макс, с уникална визия и светлинно шоу.

На следващия ден – 25 май (събота), зад пулта се застанaт диджей Vasco C & Milen.

Vasco C започва кариерата си още през тийнейджърските си години. Печели приза за най-добър House DJ на Южна България на националния конкурс през 2008-ма. Резидент е на Bedroom Premium Club, Bedroom Beach и Bedroom Plovdiv. Негови парчета могат да се намерят в най-големите онлайн музикални магазини, издадени от редица чуждестранни и български лейбъли. Музиката, която Васко пуска и прави варира между различните подстилове на хаус звученето и може да се определи с една дума като танцувална.

Най-успешният му ремикс, колаборация с Milen - DJ, на парчето Ayo Technology достига два милиона гледания в YouTube и става клубен хит в България. През 2014-та Vasco C основава лейбъла World Up Records заедно с DiMO (BG), а по-късно към тях се присъединява DJ Burlak. Повече от половината издания на звукозаписната компания влизат в топ 100 на най-продавани парчета в Traxsorce. Част от имената, с които е споделил един пулт са David Penn, The Cube Guys, Crazibiza, Cassimm, Alex Kenji, Samuele Sartini, Manuel Riva.