С грандиозно шоу ще бъде избран новият Мистър Пловдив 2018. Конкурсът е естествено продължение на най-успешния конкурс за мъже в България – Мистър София, като целта е да се представят млади, амбициозни и добре изглеждащи момчета, които не се притесняват да защитят честта на своя град и да го представят достойно на модни корици, ревюта и реалити предавания.

Цяло съзвездие от миски, ще пристигнат в града на седемте тепета за събитието и ще изберат най-красивия пловдивчанин. Финала ще е на 1 декември от 22 ч. в клуб W GARDEN.

Специален гост на събитието ще е реалити звездата и Мистър София – Ричард Величков, а водещи ще са топ модела Катрин Вачева и латино певеца Начо Паскал. Хореографията е поверена на Марина Стаменова – Джони от Денс Академи, а официалните брандове на конкурса са Boutique Reserve, Lusso Butik и Feranno-Paga. 

Част от комисията ще станат известната бг изпълнителка Кристина Димитрова, група Сигнал, модели, плеймейтки и много представители от шоу бизнеса. 

Класиралите се на 1, 2 и 3-то място ще получат куп награди и много привилегии. Специална музикална програма пък ще се погрижи за доброто настроение на гостите през цялата вечер. 

Иван Рупчин, дизайнер на бутик "Rezerve", и един от организаторите, пък ще се погрижи за облеклото на атлетичните мачовци в един от кръговете. 

Грандиозното събитие ще бъде съпътствано и от гост-изпълтел. Той е любимец на хора от цял свят, а с честите си гостувания в W Club, успя да се превърне в любимец и на пловдивчани.

Най-вероятно вече се досещате, че това е не кой да е, а уникалния диджей Таркан, който готви парти от световна величина. Заедно с него на сцената ще излезе и скандалната Lady-B.

Невероятен интерес предизвика и кастингът на конкурса Мистър Пловдив 2018. Комисията подбра финалистите измежду 50-те кандидатури, които се класираха след онлайн подбора. Всички избрани са между 18 и 30 години, родом са от Пловдив или учат и живеят в града или областта и показват повече от атлетично телосложение.

Специална фотосесия на момчетата засне нашумелия фотограф Пейо Пеев от Арт Студио Алюр, а за лице на конкурса беше избрана скандалната Кристин Каменова, която се превъплъти в ролята на Мерлин Монро в ръцете на мускулестите мачовци.

Само за часове след излизането си официалната корица на каталога за Мистър Пловдив предизвика истински фурор във социалните мрежи и събра хиляди лайкове. Това предвещава небивал успех на шоуто и запомняща се вечер, която ще разлюлее нощен Пловдив.