Джулиана Гани за пореден път успя да изненада приятно своите почитатели. Тя неведнъж е споделяла за своите музикални заложби, но този път не я видяхме да свири на пиано, а да пее.
 
За това, че подготвя нещо интересно, тя загатна преди известно време със снимка от студио за записи, която публикува в личния си профил. Нейните последователи веднага заподозряха, че тя готви музикален проект, но какъв точно...остана мистерия.
 
 
Така, допреди няколко дни, когато факт стана парчето "Kano to stavro" (в превод "Кръстя се") на гръцкия изпълнител Agathangelos, в което Джулиана Гани взима специално участие. 
 
Атрактивната блондинка не само влиза като главна героиня във видеото, но има и собствен куплет, в който пее. Интересният сюжет и мелодичното звучене станаха причина песента за кратко време да се превърне в любима на меломаните и вече има близо 200 000 преглеждания.
 
 
Как любимият на Джулиана Гани приема поредната изява на своята половинка, откъде е дошла идеята за дуета и дали в бъдеще да очакваме неин собствен музикален проект, вижте в следващото интервю:
 
- Как се роди идеята за песен с гръцкия изпълнител Agathangelos?
 
- Той ме потърси, за да участвам в клипа на песента и след като се договорихме буквално на майтап някой предложи да запея. Аз запях и продуцента беше толкова очарован, че реши да направим песента тип дует. Мисля, че се получи страхотно! 
 
- Колко време ти отне да запишеш твоята част от песента и как минаха записите?
 
- Моята част е кратка и след като си научих текста го записахме само за няколко часа. Някак си ми пасна като тоналност и стана.
 
- Какво послание носи видеото и текста?
 
- Посланието е за всички мъже, които не оценяват жените до себе си и допускат грешки, а след това се молят и “кръстят” жена им да не ги изостави. Затова в края на видеото се оказва, че той само си е представял какво би станало, а не е изневерил наистина. След това, той размисля и отказва среща с момичето, като си ляга до жена си (тоест мен).  
 
 
- Как реагира половинката ти на тази твоя изява?
 
- Оо, Илиян е много ЗА всички мои изяви, развитие и успехи. Беше с мен и на записите, и на клипа, и типично в негов стил не спря да дава акъл и идеи на операторите и продуцентите. Той се въодушевява и много обича да участва в проектите ми просто ей така, за да е полезен с каквото може. Много се смяхме по-време на снимките и беше страхотно! 
 
- Фенове искат твоя самостоятелна песен! Ще има ли такава?
 
- Кой знае! Може би ще ги зарадвам, но сега имам и други приоритети. Все пак тепърва разрастваме нашия нов семеен бизнес (натуралните био масла от ядки и детоксикиращи чайове).
 
 
- Мислиш ли, че би постигнала успех като изпълнителка?
 
- Мисля, че повечето изпълнители правят песни, за да станат известни, а аз лично нямам такава нужда, нито пък ми е фикс идея, но смятам, че в България почти няма забогатели от този бизнес (броят се на пръстите на едната ми ръка). Така, че ако го правя ще е за удоволствие и личностен успех, а не с цел правене на пари или основна дейност  
 
- Какво ти предстои в близките месеци?
 
- Предстои ми почивка на Бали, където с Илиян ще прекараме две влюбени седмици. След това се прибираме да задвижим бизнеса отново и после изчезваме в слънчева Гърция, като плануваме това да се случи в началото на май.