Габриела и Памела официално бяха разкрити, че са сестри. Самият ерген Алек бе първият, който научи истината за лъжата на двете дами, които до последно криеха връзката си.

Това се случи, след като Ергенът покани Памела на индивидуална среща. Там той я изненада с видеозапис на майка й и сестра й – именно Габриела. Той беше тотално шокиран от истината и дори се почувства глупав, че не е усетил по-рано истината.

По-напред в епизода, след като двете момичета си признаха и пред останалите участнички, Виктория изуми всички с информация, че Габриела си има гадже извън предаването, футболист от Лудогорец. Тя, разбира се, отрече думите на Виктория. Повечето от дамите останаха доста изумени от новите разкрития.

По време на церемонията на розата Алек даде първата роза на Магдалена, а последна – на Киара.

Участничката, напуснала днешния епизод, е Кристина. На сбогуване тя каза на Алек:

„Пожелавам ти да намериш това, за което си дошъл. Чао!“

„Животът ме е научил на много уроци. Поемала съм изключително тежки удари. Да, кофти ми е, че трябва да си тръгна, когато още не съм готова. Колкото и да ми е гадно, вярвам, че Алек е направил правилния избор за него“ – коментира тя пред камерата на романтичното риалити.

Три дами не получиха роза и напуснаха "Ергенът”Остават 22 участнички, борещи се за сърцето на Алек

Ергенът: Олимпийски игри, има ли вещица в къщата и нова церемония на розатаВижте коя от претендентките напусна шоуто и по-интересните моменти от епизода

Мениджърката Моника е поредната напуснала „Ергенът”Алек трябваше да избере между нея и Християна

Епизод 6 на „Ергенът": Експресивната Христиана остана без роза и напусна шоуто„Доброто възтържествува и злото си отиде", коментира юристката Силви

Ергенът: Без роза остана Мария и напусна шоуто

Неочаквано: Ергенът прекрати раздаването на рози и напусна церемониятаНямаше отпаднала участничка в този епизод