Габи и Памела разкриха, че са сестри. Тази информация беше разкрита от наблюдателни потребители на социалните мрежи още след старта на романтичното шоу, но в ефир тайната беше разкрита едва сега. „В живота мъжът отсреща си казва „О, те са сестри. Трябва да избера само едната“. Никога не тръгват към двете с опознаване. Той, ако знае, че сме сестри, това ще стопира интереса му на 100%“ – така плувкинята Габриела обясни защото двете не са споделили всичко на Алек.

„Напрягам се. Много ми е сложно да не те нарека „сестра ми“. Ще изтървем всичко“, сподели Памела на тайна среща със сестра си.

„Май пеперудките се появяват“, коментира 26-годишната Памела отношението си към Ергенът.

„Виждам твоята реакция. Когато е около теб, ти се вълнуваш и трепваш. Когато си щастлива, имаш една ехидна усмивка. Явно започва нещо да се случва. Всеки път взимаш роза преди мен“, отбеляза 25-годишната Габриела.

„Време е за изненади, време е за първата ви групова среща“, обяви водещият Наум Шопов.

Летните олимпийски игри „Родос 2024“

Олимпиадата включваше 5 дисциплини – класически маратон, борба, вдигане на тежести, водна топка, бягане с препятствия, а момичетата са разпределени в два отбора – „Розови музи“ и „Сини богини“.

При бягането с препятствия първата точка отиде при Богините. Във вдигане на тежести се състезаваха Валерия от Розовите музи срещу Криси от Сини богини. Валерия спечели бленуваната точка и изравни резултата.

В борбата се изправиха Барбара срещу Мери, като победата и точката отиде при розовите.

В състезанието по водна топка Музите поведоха с 10:0 в първото полувреме, а във второто резултатът не беше различен - Музите не дадоха на Богините и точка и приключиха с резултат 24:0.

Маратонът изправи една срещу друга Памела срещу Надежда. Залогът беше голям – победата след 26 обиколки е 2 точки. Надежда се отказа още в началото и точките отидоха за отбора на Памела.

Олимпийското злато спечели отборът, който извоюва повече победи в различните предизвикателства, а победителките отпразнуваха триумфа си на специално VIP парти, организирано от абсолютно безпристрастния рефер на игрите – самия Алек.

Коктейлът за Розовите музи даде възможност на момичетата да са повече време с Алек, да разговарят и танцуват с музика и песни на живо. Освен възможност за забавление всички заедно, имаха възможност и за лични срещи и разговори, което беше повод за много пиперливи и завистливи коментари от загубилия отбор момичета.

Напрежението в епизода ескалира в момента, в който започнаха съмненията, че сред претендентките за сърцето на Алек има „енергиен вампир“. В един момент достигна точката на кипене, а това стана повод набедената за „вещица“ 31-годишна Силвия да бъде „отлъчена“, като основният подклаждащ напрежението се оказа бившият училищен психолог Христиана от Кюстендил.

Церемония на розата

В края на вечерта „Церемонията на розата“ беше инфарктна, защото цветята, с които Алек разполага, са отново по-малко на брой.

Първа роза получи Магдалена, като се смята, че това е демонстрация за специалн отношение. Следващите рози бяха за Васка, Надежда, Теа, Памела, Милена, Екатерина. Силви и Христиана също получиха рози, въпреки скандала, който се развихри по-рано. В крайна сметка без роза остана 44-годишната Ивелина.