Три от участничките напуснаха Ергенът по време на церемонията на розата. „Розите са 21, а вие сте 25“ – обяви водещият Наум Шопов.

В края на напрегнатия епизод Алек даде последната роза на Валерия. Без цветя останаха Шермин, Габи и Мартина. Те не успяха да завладеят достатъчно сърцето му, за да останат в надпреварата.

„Чао! Беше ми много приятно!“ – бяха последните думи на Габи, която работи като пожарникар.

„Чао, Алек! Беше ми много приятно! Пожелавам ти да намериш това, което търсиш“ – каза инфлуенсърът Мартина.

„Желая ти късмет!“ – каза Шермин на раздяла.

Началото на епизода също изненада зрителите на предаването. Алек покани на първата за сезона среща Екатерина, която бе и първата влязла участничка. Той я взе с хеликоптер, а това още повече раздразни останалите участнички.

"Аз съм дошла заради него – зарязала съм си всичко в България, заради него!", каза обляна в сълзи, Виктория.

В следващия епизод на "Ергенът", който ще бъде излъчен в четвъртък от 20:00 ч. по БТВ, ще видим първата групова среща, на която ще се проведат Летните олимпийски игри „Родос 2024“.

Олимпиадата включва 5 дисциплини – вдигане на тежести, борба, водна топка, бягане с препятствия и класически маратон, а момичетата ще бъдат разпределени в два отбора – „Розови музи“ и „Сини богини“.

Олимпийското злато ще спечели отборът, който извоюва повече победи в различните предизвикателства, а победителките ще отпразнуват триумфа си на специално VIP парти, организирано от абсолютно безпристрастния рефер на игрите – самия Алек.

Напрежението, породено от съмнения, че сред претендентките за сърцето на „ергена“ има „енергиен вампир“, ще достигне точка на кипене, а това ще стане повод набедената за „вещица“ да бъде „отлъчена“. В края на вечерта предстои инфарктна „Церемония на розата“, след която цветята, с които Алек разполага, ще станат още по-малко на брой.

„Ергенът" сезон 3: Шоуто може да започне, коментарите – същоСлед като са ясни всички претендентки, вече надпреварата за сърцето на Ергена може да стартира

„Ергенът": Втората половина участнички влезе в имениетоВижте коя напусна шоуто преди приказката да е започнала

„Ергенът" сезон 3: След старта на шоутоКакво се случи дотук и какво могат да очакват зрителите

 

 

 

Източник: ladyzone.bg