На Церемонията на розата в шести епизод Алек даде първото цвете на Памела, а последното бе за състезателката по борба Барбара.

Без роза остана експресивната Христиана от Кюстендил.

„Приказката приключи, но животът продължава“ – обяви водещият Наум.

„Беше ми изключително приятно“ – така Христиана се раздели с Алек.

„На мен също. Желая ти късмет!“ – отвърна Ергенът.

„Доброто възтържествува и злото си отиде. Радвам се, че получих роза и изпитвам облекчение, че Христиана си тръгва. Тя беше като някой змей, както е в приказките – олицетворение на злото“ – коментира юристката Силви, с която Христиана влезе в конфликт.

„Обявявам новата черна овца на имението. Според мен Силви е енергиен вампир и я провъзгласявам за вещицата на имението. 23 момичета казваме, че е мърла и не чисти, че е егоист, но тя не се съгласява“ – заяви Христиана в четвърти епизод.

Коя е Христиана?

Христиана Манова е родом от Кюстендил. Семейството ѝ е изключително влиятелно, като баща ѝ е бивш дипломат. Христиана е истинска звезда в родния си град и за нищо на света не би го заменила с живот в столицата, където би била една от всички. За нея с пълна сила важи максимата: „По-добре царица на село, отколкото пъдар в града“.

Дойде ли петък вечер, Хриси слага високите токчета и късата рокля и се превръща в парти фурията на Кюстендил. Купоните, на които присъства, са до зори, а тя винаги е в „окото на бурята“ – пее, танцува, хвърля салфетки, пие шотове директно от бара, а шампанското ѝ се сваля с люлка. Дойде ли 7:00 ч. в понеделник, обаче, тя маха екстеншъните, слага незабележим грим, облича се със строго официален костюм и се превръща в г-жа Манова.

Очаква мъжът до нея да бъде финансово стабилен, тъй като е свикнала да бъде материално осигурена – от бившите си половинки вече е получила огромна къща и ултра луксозен автомобил, припомня ladyzone.bg