Мега луда и изпълнена с много музика седмица очаква пловдивчани. Както се досещате мястото е W Club, а там винаги е истински купон.

Още утре вечер, почитателите на хубавата музика, ще бъдат заляти от мощно хип-хоп цунами, защото едни от най-обичаните родни звезди ще се качат на сцената на пловдивското заведение и ще представят селекции от ударните си хитове.

Те са част от лятното турне на Born2HipHop Summer TOUR, което тази година идва с нова харизма и различен подбор артисти.

Пригответе се за голяма лятна стихия заедно с Murda Boyz , V:RGO,  EMIL TRF , BNR Bandata na ruba,  MILIONI, DJ George, Mikey Flex Erni и Bilyana Lazarova.

Главния организатор DJ George много пъти казва “Born2HipHop Summer TOUR има съвсем разлина цел от другите турнета в Бълагрия и тя е да развива и помага на новото поколение артисти у нас, затова всяка година колаборация е различна и иновативна”.

Oтличеният с приз най-добър диджей в България Mирослав Петков a.k.a Mascota ще бъде гроздеят на култовата седмица. Той отново ще пренесе пловдивчани в облаците, защото подготвя уникално парти в W Club, този петък.

Когато MASCOTA е на пулта думите са излишни, а когато е в компанията на McP вечерта става взривоопасна! Присъствието на двамата изпълнители гарантира страхотно шоу, а в допълнение на петъчната вечер - диджей Seven и момичетата от балет „W ladies” , ще поддържат атмосферата нажежена.

Стилът, върху който талантливият диджей създава своите сетове, може да се определи като много импулсивен, енергичен и мелодичен смесвайки deep, funky, groove и tech звучене. 

Музиката му е емблематична, а самият той служи за пример на всички диджеи в страната.

Експлозия на сетивата – звук, танц и невероятна обстановка, Mascota ft. McP ще се развихрят на пулта в „W Club” точно в 22:00 часа! 

Ето и снимки от изминалия петък, когато гости на култовото заведение бяха момчетата от група Ъпсурт: