Бохемите на Пловдив се пренесоха в най-новата и актуална лятна градина под тепетата - 7LOUNGE. Заведението, което е и седмата точка от партикомплекса 7POINTS, се радваше на особен интерес през изминалите дни, след като на 18 юли официално отвори врати. 

Красиви дами, модни диктаторки, стилни мачовци и куп пловдивчани, които обичат да са в центъра на събитията се насладиха на невероятни вечери и дадоха подобаващ старт на най-очаквания сезон от годината - лято 2020. 

От 7LOUNGE не мислят да спират с изненадите! Още от утре (22.06), освен богата музикална програма и манхатънска атмосфера, всеки клиент, който посети лаундж бара след 17:00 часа, ще получи специален бонус.

Става въпрос за талон, който ще дава право на безплатен вход за дискотеките Bushido Club и Planeta Payner Club by Onyx и ще важи за всеки ден от седмицата. 

Това със сигурност звучи изкушаващо за нощните птици под тепетата, предвид факта, че поп фолк клубове се намират само на няколко крачки от лаундж зоната, a звездни изпълнители почти всеки ден са част от музикалната им програма. 

Благодарение на специалния талон, всеки посетител на мегакомплекса ще може да се наслади на любимото си питие и наргиле до последно, а след това да "хване" резервацията си навреме, без да се нуждае от такси, с което да обикаля града в нощния час-пик. 

Като добавим и безплатния вход се оформя една истински култова вечер, в която можем да се забавляваме без капка притеснение за каквото и да било. 

Припомняме, че лаундж зоната 7LOUNGE е идеалната лятна спирка, която да посетите през деня, ако имате нужда от силно кафе с богат аромат, както и мястото, в което да изкарате една страхотна нощ с доза "Ягодово дайкири" или друг леден коктейл поднесен в иновативен и оригинален вид. Концепцията на заведението е комбинация от изискан и иновативен дизайн в еклектичен стил, който създава усещане за лукс и дори малко екзотика, но едновременно с това потапя в уют и леко романтично докосване.

Вечер зад пулта ще застават популярни от страната и чужбина диджеи, които ще вдигнат градуса на купона. 

За резервации: 087 833 3330

И нека не забравяме, че оттук насетне сутрините ни след купонджийска нощ също няма да бъдат скучни! За най-гладните, на пълни обороти от снощи вече работи и първият денонощен ресторант в 7POINTSSOHO day and nightМенюто на ресторанта определено ще ви изненада, а причината е, че то не е едно, а цели 2!

Стандартно - със специално отношение към BBQ-то, нощно меню, което ще предлага някои от любимите на всеки българин традиционни специалитети, а всяка сутрин посетители ще могат да се насладят на домашна закуска като от  "детството" и още куп интересни предложения за хапване и пийване.

Телефон за резервации: 0879 68 68 68

Нов ресторант 24/7 официално отваря в събота, събира елита на Пловдив