Едно наистина уникално музикално приключение очаква Пловдив тази седмица.  W Garden вече даде старт на сезона с нова визия и обогатена програма, а време за слаби купони няма!

Именно затова, още този четвъртък (20.02), от клуба канят всички пловдивчани и гости на града да се направят "бом-бок" с изкушаващи промо предложения. Входът за всички посетители ще бъде свободен, а под светлините на прожекторите ще излезе един от най-добрите български рапъри - Dim4ou.

Познатият още като Човека-Албум пристига в града под тепетата, за да покаже нагледно защо е №1! Dim4ou ще извади най-доброто от себе си – ще носи и най-важното - голямата камара от доказаните си през годините хитове.

В петък вечер (21.02), от W Garden отново са заложили на истинския хип-хоп в лицето на Лъчо и Тото от група СкандаУ. Партито ще бъде право в десятката, а вие се приговете за много танци, забавления и изненади. 

"Боговете" обещават да взривят сцената и цяла нощ да "чупят" бариери и да дават „реплей” с най-любимите си парчета, специално изпълнени за феновете им от Пловдив. 

В събота (22.02), господар на пулта в W Garden ще бъде Mирослав Петков a.k.a Mascota, отличен с приз най-добър диджей в България. Той обещава да разтресе града на седемте тепета и е подготвил грандиозното шоу за пловдивчани. 

Вечерта ще бъде особено специална за женските компании, които ще получат намаление от -20% от сметката! 

Телефон за резервации: 087 833 3330

W Garden e част от „Бермудския триъгълник на удоволствията”, който включва дискотеките Bushido и Planeta Payner Club by Onyx плюс тематичния средиземноморски ресторант Elea.

Съвсем скоро, пловдивчани и гости на града ще могат да посетят и новия ресторант в комплекса, който ще предлага три различни менюта, впечатляваща кухня и работно време 24/7.