В абсолютно безобразие се е превърнало спирането на паркинга на „Кауфланд” в „Тракия” , сигнализира наш читател. За разлика от обичайните сигнали за спирането на баровци по местата за инвалиди, този път главният герой е именно човек в неравностойно положение. Докато той е пазарувал е решил да спре колата си на целия тротоар, за да може тя да е на сянка. Възмутеният ни читател смята, че всички граждани в това общество трябва да спазват правилата, независимо от тяхното положение.

Ето и целият сигнал на нашия читател:

Здравейте! Искам да Ви покажа няколко нарушени на един паркинг, по едно и също време!  Първите две снимки ще ви покажат как кола на инвалид е паркирала едновременно на инвалидно място, но за да може предницата му да е на сянка заема и целия тротоар.Не ме разбирайте погрешно, уважавам правата на инвалидите, но и те са граждани и трябва да спазват правилата, които спазвам аз.Никога не съм спирала на инвалидно място и няма да го направя, а той ми отнема правото да мина пеша на безопасно място( другите две коли, които се виждат пък не са инвалидни, едните си похапваха в колата, другите си пазаруваха.  Следващата снимка, направо не ми се коментира. В 12,30 при наличието на стотици празни места на паркинга той реши, че ще му стане нещо ако повърви малко!  Това се случва на паркинга на „Кауфланд” в „Тракия”! 
Вършите страхотна работа и ако поне малка част от хората,
от съвест или от страх, спрат да правят нарушения ще е постижение! 

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg