Това е състоянието на ул. "Брацигово" в квартал Кючук Париж. Безсмислено е да казвам, че много други улици са в същото състояние, но не мога да се въздържа да не изразя мнение... Това е абсурдно! Толкова ли не може един трактор да мине и да избута леда на улицата, откъдето да бъде извозен...
 
Това ни написа читател на Trafficnews.bg. Разбира се, няма нищо уникално в историята - подобна е ситуацията из цял Пловдив. Ледът на тази улица е около 15 сантиметра според нашия читател. Той не спира да се чуди защо никой не минава да почисти вече толкова дни. Купчините с изринат от хората лед пред домовете им са огромни. 

Само преди дни директорът на „Чистота“ в Пловдив припомни, че почистването на тротоарите пред частните домове и фирми е задължение на собствениците. Същото се отнася и за ледените висулки. Предприятието било в готовност да съдейства. Взимайки повод от думите му, се надяваме, че Иван Стоянов, който е и началник на оперативния щаб за зимно поддържане на града, ще се отзове на вопъла за помощ на пловдивчаните, живеещи на ул. "Брацигово". 

Докато все още не се налага да отразяваме инциденти или, не дай боже, трагичен случай. Нашият читател ни разказа как днес една кола с майка с дете се завъртяла напречно на улицата и хората половин час са се опитвали да й помогнат, "пъхвайки" я в образувалите се коловози.