Днес в реанимацията на болница в Шумен е починала 52-годишната пешеходка, която миналата сряда заранта беше пометена от кола до Земеделския институт в града. След една седмица битка за живота й лекарите на успяха да спасят 52-годишната Жулиета, която беше служителка в института.

Аутопсията, насрочена за утре, ще установи точната причина за смъртта. Ранената жена беше настанена в болницата в Шумен и още тогава от полицията съобщиха, че е с опасност за живота. Имаше мозъчна травма, мозъчен кръвоизлив, фрактура на втори шиен прешлен и на лява подбедрица.

Жената пресече платното на необозначено място близо до Земеделския институт в Шумен. Според очевидци изскочила внезапно и фирмената кола на “Автомагистрали Черно море” я удари. Сблъсъкът е бил твърде силен, защото след инцидента предното стъкло на автомобила беше счупено.

Според нейни близки жената било отишла да си събере малко орехи под дървото срещу института и после внезапно тръгнала да се прибира, пише 24 часа. Експертизата ще покаже с каква скорост се е движела колата „Фиат Скрудо”, когато е помела пешеходката. Водачът - 46-годишният Валери Л., беше тестван за алкохол, наличие не беше установено.

Според близки на Жулиета тя била душа човек. Имала съпруг и 20-годишен син, когото били осиновили. Той знаел това и много я обичал.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg