Можете да започвате! Лъжа след лъжа, майтап, пак лъжа... Защото днес това е законно, етично и съвсем позволено. Днес е 1 април!

След дългата, студена и "затворена вкъщи" зима време е за веселие, лъжи и закачки. Спомняте си, нали - преди години го наричахме "хумор, сатира и забава"? Днес много от нас - достатъчно недосетливи, ще бъдат изпратени за "зелен хайвер". Други ще потриват доволно ръце, успели да изпратят за зелен хайвер най-любимия си човек.

Така или иначе днес никой на никого няма да повярва, но... сърдити няма да има. На особена почит ще бъдат остроумните, досетливите, веселите. Така че - какво чакате, започвайте! Лъжа след лъжа, майтап, пак лъжа...

В никакъв случай не пропускайте да се посмеете от сърце! Имаме и предложение за това как и къде: точно днес, от 13 часа на партера на Мол Марково тепе в Пловдив. Това е мястото, където освен вас и стените ще се разтресат от смях. Защото гост на мола ще е Краси Радков!

За всички любители на хумора и шегата един от най-големите комедийни актьори в България е подготвил специален репертоар от най-добрите си скечове, шеги, закачки и… песни. Известен с уникалните си превъплъщения, той няма начин да не ви накара да забравите ежедневните си неволи, притеснения и проблеми. И да се скъсате от смях!