Numbered Days Booking представя концерт на украинската прогресив метълкор банда - Jinjer. Специален гост на събитието ще са груув фюжън метъл бандата Nameless Day Ritual. Мястото ще е сцената на club VOID.

Jinjer вече са една от големите банди на европейската метъл сцена. Създадени през 2010-та, последните 5 години за тях са белязани с издаването на трети студиен албум - "King of Everything", неспирно концертиране из цяла Европа, подписването с един от най-големите лейбъли в твърдата музика - "Napalm Records" и няколкократно спечелване на приза: "Най-добра украинска метъл банда".

Идеята за Nameless Day Ritual също се заражда около 2010-та, но продобива образ и форма през 2014-та година. Те набират скорост и популярност изключително бързо, след като за по-малко от година правят няколко решаващи излизания на сцена, две от които са като съпорт на австралийските машини – Karnivool и на предвожданите от Зак Уайлд – Black Label Society. През миналата година издават и своя дебютен албум - "Birth".

И двете банди имат изключително харизматични и красиви фронтдами. Въпреки нежното си излъчване, за Татяна и Ася няма тайни в тежката музика.