Мъжът, който сложи край на живота си в центъра на Стара Загора е имал финансови проблеми. Той е бил охранител на 51 години и ден по-рано е обявен от родителите си за издирване, тъй като изчезнал, съобщи старши комисар Николай Кирков, директор на ОД на МВР Стара Загора.

Мъжът се е самоубил със законно притежаван пистолет „Берета“. Изстрелял е два патрона. С първия не е улучил, вторият в главата е бил смъртоносен. Името не се съобщава официално към момента въпреки вече тръгналите публикации, че се казва Мариан и е семеен с две деца, съобщава Зарата. 

Свидетел разказва, че човекът минал покрай него и направил жест с протегнати напред два пръста, все едно държи пистолет. Изохкал „Обраха ме, обраха ме!“, но свидетелят не му обърнал внимание и отишъл да разговаря с приятели в съседния парк. През това време самоубиецът стигнал до югоизточния край на площада пред общината и се самопрострелял. Една от версиите е, че мъжът е имал проблеми с частен  съдебен изпълнител, чиято кантора е близо до сградата на общината. В момента тече разследване.

Снимка :ЗАРАТА