Диджей №1 в Турция пристига у нас в края на седмицата! Диджей Таркан подготвя уникално шоу специално за посетителите на W Club в петък вечер. Изпълнителят няма нужда от представяне, тъй като е много добре познат на пловдивчани. Той е сред най-обичаните чуждестранни диджеи у нас, а през последните години присъства постоянно в класацията топ 100 на електронната денс сцена на планетата.

Носител е на престижното отличие „Диджей номер едно” в родната си Турция цели три години поред. Също така е единственият турски диджей попадал  в най-престижната класация за електронна музика на списание DJ Magazine. Таркан печели и приз за „Най-добър чуждестранен диджей” в България, а освен миксирането на музика той е и успешен диджей. Той създава лейбъла No Smoking Recordings, заедно със своя приятел и колега от съседна Гърция V-Sag. 

На участието си на 7 април под тепетата той направо ще разтърси W Club и ще покаже на пловдивчани какво значи парти от световна величина!

Купонът в W Club ще започне още в началото на седмицата с хитовия рапър Alex P, който ще гостува на тематичното парти “Back 2 Black”

Той ще изпее хитовете си „Моят Блок“, „Музика“, „Пич“, „The Cypher“, „Хляб за очите“.

Рапърът ще зарадва пловдивчани и със съвместното си парче с Honn Kong “Няма нищо по-добро”. Александър Пелтеков е сред най-популярните имена на българската хип-хоп сцена. През последните години той обра музикалните награди и многократно оглави музикалните класации. Хитът му „Belucci” се превърна в неизменна част от всяко едно черно парти у нас.

Ето и снимки от участието на красивата изпълнителка Ларис в W Club!