На проведения на 20-ти март, първи по рода си конкурс за красота Мис Хепи, косите на претендентките излъчваха изящество и сексапил. За тяхната визия се погрижи един от изявените професионалисти на най-голямата компания в индустрията на красотата Christian Of Roma. Чаровният Владимир Атанасов е едно от техническите лица зад американския бранд Sexy Hair, лансиран на българския пазар преди две години. Стилизантите за коса бързо се превърнаха в любими на звездите.

Лица на марката за България са Николета Лозанова, Алфредо Торес, певците Миро и Джена. Sexy Hair e марката, на която се доверява поп-сензацията Ариана Гранде, а професионалистите зад Океана се грижат за ексклузвиния блясък в косите на много от носителките на Оскар.

За да превърне 10-те претендентки в истински звезди Атанасов използва пяна за коса Sexy Hair Big Altitude, стилизиращия Get Layerd, лаковете за коса Spray and Stay, сух шампоан Dry Shampoo, за да предпази косите от увреждане при обработване с маша и сешоар - 450 Protect, Smooth& Seal за укротяване на непокорните къдрици и кристали с арган и соя от серията Healthy Sexy Hair.

Най-новите продукти, които Christian Of Roma ще представи на пазара, както и иновативните техники за подстригване на Sexy Hair ще бъдат презентирани в рамките на двата фестивала, които компанията организира – XXVI Италиански фестивал на красотата и прическата от 31-ви март до 2-ри април в Пловдив и Sofia Hair Fashion Show – Международен фестивал на прическата и красотата на 30-ти септември и 1-ви октомври тази година в зала EFE на хотел Маринела в София.

В началото на тази година Влади Атанасов се върна от академията на Sexy Hair с награда – Shining star Award, а професионализмът му е почетен от компанията с покана да се присъедини към техническия екип на бранда, работейки със звездата Скот Фос в Германия. Тази година за първи път в историята си Master и Platform артистите на Sexy Hair ще направят годишното си международно обучение в София, благодарение на бързото развитие на бранда на българския пазар.   

Всяка от претендентките получи като подарък и луксозния календар на Christian Of Roma за 2017-та година – „Усещане за коса”, чиято корица е дело на международно признатия български художник Георги Андонов.

Christian Of Roma награди и своя фаворит - Нели Алиева, която ще застане рамо до рамо с моделите, които ще се снимат в луксозния календар на компанията за 2018-та година!