Популярната певица Ларис пристига в Пловдив! Тя ще забавлява пловдивчани с хитовете си и големия си талант в W Club на 31 март в петък. Уникалните й парчета са в стила на денс и елекро музиката, което несъмнено пасва на атмосферата на W Club. Освен неоспоримия си талант Ларис впечатлява със силно присъствие на сцената и бляскава визия.

На 25-годишна възраст тя изпява песента „Dale Papi”. Хит, който е много разчупен и динамичен и впечатлява всички и със страхотно видео. Една година по-късно излиза хита й ,,Droppin da bomb, за да не „изгубите” определено трябва да видите и чуете изпълнението на песента на живо. Кариерата й набира все повече инерция и няма намерение скоро да спре.

Само може да си представяме с каква страхотна визия Ларис ще изненада посетителите на W Club, единственото сигурно нещо е едно - партито ще е страхотно и ще продължи до малките часове на нощта.

Изминалият уикенд W Club се преобрази с интересни декори в стила на казината, тематичното събитие  „Casino Weekend” събра стотици пловдивчани! Ето и малко снимки от интересното парти!